GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βορίδης: Μιζέρια του ΣΥΡΙΖΑ για την σύλληψη του Μαζιώτη

Για… μίζερη συμπεριφορά του ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα της σύλληψης του Νίκου Μαζιώτη έκανε λόγο ο Μάκης Βορίδης μιλώντας στον ΑΝΤ-1. «Αν...



Για… μίζερη συμπεριφορά του ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα της σύλληψης του Νίκου Μαζιώτη έκανε λόγο ο Μάκης Βορίδης μιλώντας στον ΑΝΤ-1.
«Αν δεν δείχνει ιδεολογικοπολιτικές συγγένειες, τότε δείχνει πολύ μεγάλη μιζέρια σε πολιτικό επίπεδο, η αδυναμία σε τελευταία ανάλυση να πεις το αυτονόητο, να πεις συγχαρητήρια στον υπουργό Δημοσίας Τάξεως, ο οποίος πέτυχε τη συγκεκριμένη σύλληψη και να πει συγχαρητήρια στην αστυνομία για τον τρόπο με τον οποίο έκανε τη δουλειά της», τόνισε ο κ. Βορίδης, ο οποίος έκανε λόγο για προσβλητική συμπεριφορά από την πλευρά της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, καθώς η επιτυχία της ΕΛ.ΑΣ συνοδεύθηκε από έναν τραυματισμό αστυνομικού.

2 σχόλια

  1. Βορίδη γαμιέσαι, όπως όλοι οι φασίστες. Και του Αδ-όνειδος βέβαια το σόι γαμιέται. Και ο Χοντρός και ο Λιγνός γαμιούνται. (Αυτοί κάνουν αλλαξοκωλιές).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΗΝ ΒΟΥΛΤΕΨΗ ΔΕΝ ΤΗ ΒΑΛΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΤΑΙ, ΕΤΣΙ:

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση