GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εμενε δίπλα σε ανώταξο αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ ο Μαζιώτης!

Στην οδό Υψηλάντου 27, στα όρια Πεύκης - Αμαρουσίου, στον 5ο όροφο πολυκατοικίας, βρέθηκε το κρησφύγετο του συλληφθέντος Νίκου ...



Στην οδό Υψηλάντου 27, στα όρια Πεύκης - Αμαρουσίου, στον 5ο όροφο πολυκατοικίας, βρέθηκε το κρησφύγετο του συλληφθέντος Νίκου Μαζιώτη, ο οποίος νοσηλεύεται.
φρουρούμενος στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Χαρακτηριστικό μάλιστα είναι το γεγονός ότι, σύμφωναμε νεότερες πληροφορίες, στο διπλανό κτίριο διέμενε ανώτατο στέλεχος της ΕΛ.ΑΣ., ο οποίος είχε αστυνομική συνοδεία.

Σε εξέλιξη βρίσκεται το μεσημέρι της Παρασκευής έρευνα σε νοικιασμένο διαμέρισμα, καθώς εκεί, βάσει στοιχείων που έχει συγκεντρώσει η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, εκτιμάται πως ήταν το κρυσφήγετο του Ν. Μαζιώτη και δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να βρεθεί και οπλισμός.
Οι Αρχές χρησιμοποίησαν κλειδιά που είχε επάνω του ο συλληφθείς για να μπουν στην πολυκατοικία αλλά και στο διαμέρισμα του 5ου ορόφου.
Αστυνομικές δυνάμεις -Αντιτρομοκρατική και Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών- έχουν αποκλείσει την περιοχή και ερευνούν το διαμέρισμα για τυχόν στοιχεία. Το διαμέρισμα υπεδείχθη στην ΕΛ.ΑΣ. έπειτα από καταγγελία της ιδιοκτήτριας, η οποία τον αναγνώρισε μέσω της φωτογραφίας καθώς ο Ν. Μαζιώτης φαίνεται ότι είχε χρησιμοποιήσει άλλα στοιχεία για να το νοικιάσει.

3 σχόλια

  1. ΡΕ ΤΟΜΑΡΙΑ ΚΟΨΑΤΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΔΩΡΑ ΑΠΟΛΥΣΑΤΕ ΚΟΣΜΟ ΒΑΛΑΤΕ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΤΕ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ ΚΑΙ ΓΥΡΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΦΟΡΟΥΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΚΑΤΑΞΕΥΤΙΛΙΣΤΗ.ΠΟΣΟ ΚΤΗΝΗ ΕΙΣΤΕ ΤΙ ΦΟΡΟΥΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΑΚΙΝΗΤΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΣΕ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ 40 ΚΑΙ 50 ΧΡΟΝΩΝ;Α ΠΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΠΟΥΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ ΑΔΕΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ ΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΣΑ ΠΗΡΑΤΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ.ΜΟΝΟ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΓΙΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΔΙΚΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΑΜΙΟΛΑ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση