GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στα γρανάζια της γραφειοκρατίας η αγορά μηχανήματος ακτινοθεραπείας στο Νοσοκομείο Ιωαννίνων!

Ιδιαίτερα αρνητικό προβληματισμό προκαλεί η αναλγησία του υπουργείου Υγείας, που αγνοώντας επιδεικτικά τις  άοκνες προσπάθειες ...



Ιδιαίτερα αρνητικό προβληματισμό προκαλεί η αναλγησία του υπουργείου Υγείας, που αγνοώντας επιδεικτικά τις  άοκνες προσπάθειες της διοίκησης του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων να θωρακίσει ακόμα περισσότερο τη μονάδα ακτινοθεραπείας, κωλυσιεργεί και έχει μπλοκάρει την αγορά μηχανήματος ακτινοθεραπείας στο νοσοκομείο.

Θα πρέπει βέβαια να σημειώσουμε, ότι πρόκειται για μηχάνημα που υπάρχει στο Νοσοκομείο από όταν αυτό ιδρύθηκε αλλά θα πρέπει να ανανεωθούν λόγω παρέλευσης ετών.
Έτσι λοιπόν, όσο δεν ανανεώνονται τα προβλήματα θα εντείνονται διότι πρόκειται για μηχανήματα που κανονικά θα πρέπει να αντικαθίστανται από νέα πιο σύγχρονα.

Οι καθημερινές ουρές καρκινοπαθών ασθενών στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, ενεργοποιούν για άλλη μια φορά τα αντανακλαστικά της κοινωνίας που ζητά άμεσα την αγορά του συγκεκριμένου μηχανήματος ακτινοθεραπείας εκ μέρους του υπουργείου υγείας.

Για τους καρκινοπαθείς η συγκεκριμένη αγορά είναι ζήτημα ζωής και θανάτου. Με δεδομένη την ανικανότητα της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υγείας να επιλύσει ακόμη και στοιχειώδη ζητήματα καθημερινής διαχείρισης στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων θα είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον να μας πει ο "τσεκουράτος" υπουργός Μάκης Βορίδης, εάν η υγεία των πολιτών της Ηπείρου αργά αλλά σταθερά οδηγείται στη χρεοκοπία και την ολοκληρωτική καταστροφή!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση