GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βρήκαν μεγάλη χασισοφυτεία στην Καλαμάτα, αλλά όχι τους καλλιεργητές

Χωρίς αποτέλεσμα ήταν η οργανωμένη ενέδρα που έστησαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας σε μια δύσβατη αγροτοδασική περ...


Χωρίς αποτέλεσμα ήταν η οργανωμένη ενέδρα που έστησαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας σε μια δύσβατη αγροτοδασική περιοχή του δήμου Πύλου-Νέστορος, για να πιάσουν επ” αυτοφώρω τους καλλιεργητές της μεγάλης χασισοφυτείας που είχαν εντοπίσει.
Οι δράστες φαίνεται πως αντιλήφθηκαν τις κινήσεις τους και δεν πλησίασαν τη φυτεία που είχε τεθεί υπό παρακολούθηση από το πρωί της Πέμπτης. Έτσι, οι αστυνομικοί αναγκάστηκαν να ξεριζώσουν τα 315 δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 0,20 εκατοστών ως 1,50 μέτρου που καλλιεργούνταν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο και να τα κατάσχουν.
Στο χώρο βρέθηκαν ακόμη συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 175 γραμμαρίων και διάφορα σύνεργα για την καλλιέργεια, τα οποία εστάλησαν στα ειδικά εργαστήρια για ανίχνευση τυχόν αποτυπωμάτων και γενετικού υλικού, ώστε να αποκαλυφθεί η ταυτότητα των ατόμων που καλλιεργούσαν τη φυτεία.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση