GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γκάλης: Ήμουν στρατιώτης μια ζωή - Θα κάνω ό,τι μπορώ για τον Άρη

Ο Νίκος Γκάλης βρέθηκε την Πέμπτη στα γραφεία της ΚΑΕ Άρης, για να παραλάβει το εισιτήριο διαρκείας του. Σε δηλώσεις που έκανε...



Ο Νίκος Γκάλης βρέθηκε την Πέμπτη στα γραφεία της ΚΑΕ Άρης, για να παραλάβει το εισιτήριο διαρκείας του. Σε δηλώσεις που έκανε στους εκπροσώπους τύπου, κάλεσε τον κόσμο του Άρη να έρθει στο γήπεδο για να βοηθήσει το σωματείο να ξαναβρεί τον δρόμο του.

Πιο συγκεκριμένα είπε στο allaboutaris.com:
"Θέλω να βοηθήσω και εγώ όπως και όλοι οι Αρειανοί. Να ξέρετε ότι μια μεγάλη ομάδα δεν φτιάχνεται σε μια μέρα, ούτε χωρίς τον κόσμο της. Κάνω παράκληση σε όλους να επιστρέψουν στο γήπεδο. Χωρίς τον κόσμο της δεν μπορεί να γίνει μεγάλη ξανά.
Όσο μπορώ θα βοηθήσω. Βλέπω ότι ο πρόεδρος και όλα τα παιδιά εδώ προσπαθούν. Θέλουν ο κόσμος να χαίρεται την ομάδα που βλέπει και αν μπορέσουν να βάλουν τις βάσεις για να γίνει ο Άρης και πάλι μεγάλος.
Ήμουν στρατιώτης μια ζωή, έτσι ήμουν και όταν έπαιζα. Τώρα μου ζητήθηκε να βοηθήσω, θα κάνω ότι μπορώ για να βρει ο Άρης τον δρόμο του”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση