GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στη φυλακή θα παραμείνει ο Μάκης Ψωμιάδης, αποφάσισε το Εφετείο Αναστολών

Το 5μελές Εφετείο Αναστολών που συνεδρίασε σήμερα, απέρριψε την αίτηση του Μάκη Ψωμιάδη για προσωρινή αναστολήεκτέλεσης της 10...



Το 5μελές Εφετείο Αναστολών που συνεδρίασε σήμερα, απέρριψε την αίτηση του Μάκη Ψωμιάδη για
προσωρινή αναστολήεκτέλεσης της 10ετούς κάθειρξης, που του είχε επιβληθεί για υπεξαίρεση χρημάτων από τα ταμεία της ΑΕΚ.

Οι δικηγόροι του Ψωμιάδη επικαλέστηκαν προβλήματα υγείας και επιχειρηματική δραστηριότητά του, ωστόσο με ομόφωνη απόφαση, απέρριψαν το αίτημα και αποφάσισαν την συνέχιση της κράτησής του στις φυλακές Κορυδαλλού.

Ο Μάκης Ψωμιάδης είχε καταδικαστεί τον περασμένο Απρίλιο σε 10 χρόνια κάθειρξης χωρίς αναστολή και μη εξαγοράσιμη. Η ποινή που του επιβλήθηκε από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων αφορούσε την υπόθεση υπεξαίρεσης από τα ταμεία της ΠΑΕ ΑΕΚ ύψους 21,5 εκατ. ευρώ. Ο Μάκης Ψωμιάδης είχε παραμείνει προφυλακισμένος σχεδόν 18 μήνες μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης, ενώ άγνωστο παραμένει αν θα προσμετρηθεί και το διάστημα που κρατούνταν στα Σκόπια.

Η υπόθεση εκδικάστηκε ύστερα από 12 χρόνια και ενώ για διάφορους λόγους είχε αναβληθεί εννιά φορές ως τώρα. Μαζί του είχαν καταδικαστεί ο εργολάβος Αντώνης Κατσαρός σε 8 χρόνια χωρίς αναβολή, ο Χαρίλαος Ψωμιάδης του Γεωργίου (πρώην διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ) και η Φιλιώ Γεωργίου (πρώην λογίστρια) σε ποινές φυλάκισης 5 και 4 χρόνων αντίστοιχα, με αναστολή και εξαγοράσιμες, καθώς και στους δυο αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό της μετέπειτα καλής συμπεριφοράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση