GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λαχτάρα με Μανωλά

Μία σύγκρουση του Κώστα Μανωλά με τον Αρτούρ Μαζουακού προκάλεσε τον τραυματισμό του διεθνούς στόπερ στην προπόνηση του Ολυμπια...



Μία σύγκρουση του Κώστα Μανωλά με τον Αρτούρ Μαζουακού προκάλεσε τον τραυματισμό του διεθνούς στόπερ στην προπόνηση του Ολυμπιακού στο Σικάγο, αλλά ευτυχώς οι εξετάσεις που έγιναν σε κοντινό νοσοκομείο, δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό.

Ο Μανωλάς λογικά θα προφυλαχθεί στο αποψινό σπουδαίο φιλικό του Ολυμπιακού με τη Λίβερπουλ στο Soldier Field, το οποίο είναι το δεύτερο παιχνίδι των ερυθρόλευκων για το ICC.

Παράλληλα, στις ΗΠΑ έφτασε και ο Ντελβίν Εντινγκά που είχε χάσει το πρώτο φιλικό με την Μίλαν, λόγω των υποχρεώσεών του με την Εθνική ομάδα του Κονγκό.

Ντεμπούτο στο αποψινό παιχνίδι αναμένεται να κάνει ο Κώστας Φορτούνης, τον οποίο ο Μίτσελ δοκίμασε στην προπόνηση σε ρόλο μεσοεπιθετικού.

Οι ερυθρόλευκοι εξασκήθηκαν στα πέναλτι, ενώ η προπόνηση έγινε σε δύσκολες συνθήκες, λόγω της υγρασίας και των υψηλών θερμοκρασιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση