GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σίλβα: Δεν είναι υπεύθυνος ο Σκολάρι

Ο διασυρμός της Βραζιλίας με 7-1 από τη Γερμανία στον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου δεν… χωνεύεται και στο «μάτι του κυκλών...

Ο διασυρμός της Βραζιλίας με 7-1 από τη Γερμανία στον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου δεν… χωνεύεται και στο «μάτι του κυκλώνα» βρίσκεται κυρίως ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι. Οι φίλαθλοι ζητούν εδώ και τώρα την παραίτησή του, θεωρώντας ότι είναι ο βασικός υπεύθυνος για το κάζο, ο μάνατζερ του Νεϊμάρ τον «στόλισε» μέσω του twitter, αλλά ο «Φελιπάο» έχει ακόμη υποστηρικτές και ένας από αυτούς είναι ο Τιάγκο Σίλβα.

Στη συνέντευξη Τύπου πριν τον μικρό τελικό με την Ολλανδία, ο αρχηγός της «σελεσάο» στάθηκε στο πλευρό του ομοσπονδιακού τεχνικού, τονίζοντας ότι η ευθύνη δεν βαραίνει αυτόν, αλλά τους παίκτες.

«Δεν είναι ώρα για καταστροφολογία. Δεν το λέω γιατί είναι δίπλα μου. Το έχω πει μπροστά στους συμπαίκτες μου, αλλά και σε εκείνον κατ’ ιδίαν, ότι τον εμπιστευτήκαμε και ότι με αυτόν μεγαλώσαμε σαν ομάδα. Είμαστε ένα σύνολο και όταν έρχεται μια αποτυχία, φταίνε όλοι. Υπεύθυνος για αυτή την ήττα δεν είναι αυτός, αλλά οι παίκτες που βρίσκονταν στον αγωνιστικό χώρο, ακόμη κι εγώ που δεν έπαιξα» ήταν τα λόγια του.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση