GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απήγαγαν τρεις Ευρωπαίους στη Λιβύη

Τρεις ευρωπαίοι που εργάζονται σε μια ιταλική κατασκευαστική εταιρεία κατασκευής πιθανόν να έχουν απαχθεί στη Λιβύη, δήλωσε αξι...



Τρεις ευρωπαίοι που εργάζονται σε μια ιταλική κατασκευαστική εταιρεία κατασκευής πιθανόν να έχουν απαχθεί στη Λιβύη, δήλωσε αξιωματούχος της κυβέρνησης την Κυριακή.

Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι τρεις μηχανικοί ένας από την Ιταλία ένας από την ΠΓΔΜ και ένας από τη Βοσνία βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στην πόλη Ζουάρα δυτικά της πρωτεύουσας Τρίπολης, δήλωσε ένα αξιωματούχος του τοπικού δημοτικού συμβουλίου στο πρακτορείο Reuters. «Έχουν εξαφανιστεί και υποψιαζόμαστε ότι έχουν απαχθεί» ανέφερε ο αξιωματούχος. Προς το παρόν δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες για την τύχη των τριών ευρωπαίων μηχανικών.

Στη χώρα της Βόρειας Αφρικής παρατηρείται ραγδαία αύξηση στις απαγωγές διπλωματών, είτε αυτοί είναι αλλοδαποί είτε ημεδαποί, καθώς η κυβέρνηση και το κοινοβούλιο δεν είναι σε θέση να ελέγξουν τις πολιτοφυλακές που συνέβαλαν μεν στην απομάκρυνση του Μουαμάρ Καντάφι το 2011, αλλά τώρα αψηφούν την κρατική εξουσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση