GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χαλκιδική: Τοξικομανής άρπαζε τις κερματοθήκες από υπεραστικά λεωφορεία

Εξασφάλιζε χρήματα για τη δόση του αρπάζοντας τις… κερματοθήκες από τα σταθμευμένα υπεραστικά λεωφορεία τα οποία παραβίαζε, ένας 41χ...


Εξασφάλιζε χρήματα για τη δόση του αρπάζοντας τις… κερματοθήκες από τα σταθμευμένα υπεραστικά λεωφορεία τα οποία παραβίαζε, ένας 41χρονος Έλληνας τοξικομανής που έπεσε στα χέρια ανδρών της Ασφάλειας στον Πολύγυρο Χαλκιδικής, μετά τη δεύτερη κλοπή που διέπραξε μέσα σε μια ημέρα.
Ο δράστης είχε «χτυπήσει» διαδοχικά δυο λεωφορεία από το πρακτορείο του ΚΤΕΛ στην Πυλαία της Θεσσαλονίκης και είχε καταφέρει να διαφύγει φτάνοντας ως τη Χαλκιδική. Όμως, συνελήφθη από τους αστυνομικούς που βρήκαν στην κατοχή του μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 3,2 γραμμαρίων και μια συσκευασία με ηρωίνη μικτού βάρους 0,4 γραμμαρίων και 55,37 ευρώ. Ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής για κλοπή και κατοχή ναρκωτικών.
Πρώτα συνέλαβαν τον «πελάτη» που είχε αγοράσει 42 ναρκωτικά χάπια και μετά αυτόν που του τα πούλησε οι άνδρες της Ασφάλειας στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας. Ο 34χρονος αγοραστής αποκάλυψε την ταυτότητα του 31χρονου προμηθευτή και, καθώς δεν διέθεταν ούτε ο ένας ούτε ο άλλος ιατρική συνταγή, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας κατηγορούμενοι για κατοχή και πώληση ναρκωτικών.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση