GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Αϊβαλιώτης για το "μπάχαλο" με την "μικρή ΔΕΗ" και τις "παρανοϊκές χρεώσεις στους λογαριασμούς"

Ο τ. Βουλευτής έκανε την εξής δήλωση: " Δεν θα πρέπει να σκύβουμε το κεφάλι σε ό,τι κατεβάζει το ξερό κεφάλι των τροϊκανώ...



Ο τ. Βουλευτής έκανε την εξής δήλωση:
" Δεν θα πρέπει να σκύβουμε το κεφάλι σε ό,τι κατεβάζει το ξερό κεφάλι των τροϊκανών . Ας αντιληφθούν , επιτέλους, οι εξουσιαστές ότι η ΔΕΗ έχει στρατηγική σημασία για την χώρα , όπως "στρατηγικής σημασίας" για το εξαερωμένο εισόδημα των νοικοκυριών είναι και να μην επιβαρύνονται με τερατώδεις λογαριασμούς οι οποίοι έχουν π.χ. χαράτσι για την κυβερνητική ΝΕΡΙΤ, άλλο χαράτσι για το "Ελληνικό Σύστημα Μεταφοράς Ηλεκτρ. Ενέργειας", έτερο χαράτσι για το "Ελληνικό Σύστημα Διανομής Ηλεκτρ. Ενέργειας ", άλλο "Τέλος Μείωσης Εκπομπών Αερίων" και ένα σωρό άλλα απίστευτα. Για όλα αυτά δεν ακούστηκε η "φωνούλα" του ΣΥΡΙΖΑ και των συνδικαλιστών που έχουν σπεύσει να χωθούν κάτω από την "φούστα" του... "

4 σχόλια

  1. ΜΕ ΠΛΑΣΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΓΛΥΤΩΣΕ ΘΗΤΕΙΑ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΑΙΒΑΛΙΩΤΗΣ 31/08/2011.Ο κ. FRANK BARRET Σε απαντητικη επιστολη του πραs το ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ τηs ΕΛΛΑΔΑΣ.Διαψευδει τουs ισχυρισμουs και τιs γραπτεs αποδειξειs του Κ.ΑΙΒΑΛΙΩΤΗ και διευκρινιζει τα ακολουθα!!!!!!Αγαπητη κυρια Προξενε σαs ευχαριστουμε για την επιστολη σαs απο 15 Φεβρουαριου Αναφορικα με τη γνησιοτητα τηs ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ μου σε ενα εγγραφο δεν ενθυμουμαι να εχω ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ το εν λογω εγγραφο και η ΥΠΟΓΡΑΦΗ Δεν φαινεται να ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΟΥ!!!!!!!!Επισηs το πιστοποιητικο ειναι τυπωμενο σε επιστολοχαρτο που φερει την επικεφαλιδα του ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ και οχι σε επιστολοχαρτο του κομματοs''Union for Europe''[Κομμα ενωση για την Ευρωπη]''Το οποιο θα χρησιμοποιουσα εγω ωs αναπληρωτηs γενικοs γραμματεαs!!!!!To ετοs 1996 Δεν ημουν Υπευθυνοs του κομματοs''Union for Europe''Για θεματα προσωπικου και ειναι ΑΠΙΘΑΝΟ να ειχε ζητηθει απο εμενα να ΥΠΟΓΡΑΨΩ αυτο το ειδοs EΓΓΡΑΦΩΝ!!!!!!!!!!!!Ο ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΣ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για την Αρση τηs ΑΣΥΛΙΑΣ του ΒΟΥΛΕΥΤΗ του Λ.Α.Ο.Σ.Κ. ΑΙΒΑΛΙΩΤΗ''Λογω μη εκπληρωσηs των Στρατιωτικων υποχρεωσεων του!!!!!Στην ολομελεια υπηρξε διχασμοs.Και παρα την ΟΜΟΦΩΝΗ εισηγηση τηs αρμοδιαs επιτροπηs για ΑΡΣΗ τηs ΑΣΥΛΙΑΣ του Κ.ΑΙΒΑΛΙΩΤΗ Οι αποψειs ισομοιραστηκαν με 102 ψηφουs υπερ 102 ψηφουs κατα και 5 παρων!!!!!!!Στην επαναληπτικη ψηφοφορια που εγινε η βουλη ΑΠΕΡΡΙΨΕ το αιτημα αρσηs ασυλιαs!!!!!Κατα του αιτηματοs αρσηs τηs ασυλιαs ψηφισαν 152 βουλευτεs[σε συνολο 184 παροντων]Ενω 22 ψηφισαν υπερ και 10 ακομη ψηφισαν λευκο!!!!!!Ο ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΣ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ερωτηση προs ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ:ΘΑ Στρατευθει κανονικα ο Κ.ΑΙΒΑΛΙΩΤΗΣ Αφου συμφωνα με το Νομο στιs ευνοικεs διαταξειs δεν υπαγονται οσοι με τη χρηση''ΠΛΑΣΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ''Προκαλεσαν την εκδοση''ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ''Προκειμενου να αποφυγουν την Υποχρεωση Στρατευσηs τουs;;;;;;;EΡΩΤΗΣΗ προs ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ:Θα υπαρξουν ενεργειεs των Εισαγγελικων Αρχων τοσο για την αποδοση''ΠΟΙΝΙΚΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ στουs EMΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ τηs''ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ''του συγκεκριμενου στρατολογικου φακελου και ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ στη ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ εκεινων που καταφευγουν στη''ΧΡΗΣΗ ΠΛΑΣΤΩΝ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ''με σκοπο την αποφυγη τηs στρατευσηs;;;;;;;;;;;ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ Ο ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΣ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Mιλανε ολοι μιλανε και οι κ..ω..οι το πηγεs ρε ξευτιλισμενε λαμογιο απατεωνα βρωμιαρη μασωνε κλεφτη το πιστοποιητικο στο ΑΤΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ;;;;;;;;;;το διαβασεs μωρη τρυπια κυλοτα το μνημονιο;;;;;;που τα βρηκεs ρε τρομπα τα 19 ακινητα;;;;;;;;;;;ουστ ξευτιλισμενε ουστ βρωμοκουραδα ουστ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση