GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με την Καμπούρ ο τελευταίος αγώνας προετοιμασίας του ΠΑΟΚ

Τρεις ημέρες μετά τη φιλική νίκη του ΠΑΟΚ επί της Βααλβάικ, ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα δώσει το τελευταίο του αγώνα προετοιμασίας στ...


Τρεις ημέρες μετά τη φιλική νίκη του ΠΑΟΚ επί της Βααλβάικ, ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα δώσει το τελευταίο του αγώνα προετοιμασίας στο Όστερμπεκ, ενάντια στην Καμπούρ το Σάββατο.
Να θυμίσουμε πως στις αρχές του Αυγούστου, οι Θεσσαλονικείς θα μεταβούν στην Ιταλία, όπου θα δώσουν το σπουδαιότερο φιλικό τους, ενάντια στη Νάπολι στις 2 του μηνός.
Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:
«Την Κυριακή ολοκληρώνεται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ στο Όστερμπεκ, αλλά προηγουμένως, το Σάββατο στις 19.00 Ελλάδος, στο προπονητικό κέντρο, στο οποίο θα συμπληρώσει 17 μέρες παραμονής, θα “υποδεχτεί” την Καμπούρ για το τελευταίο φιλικό “τεστ”.
Η Καμπούρ θα συνεχίσει για δεύτερη σεζόν να αγωνίζεται στην πρώτη εθνική του ολλανδικού ποδοσφαίρου, καθώς πέρυσι κατάφερε να σωθεί, καταλαμβάνοντας την 12η θέση με 39 βαθμούς (1 λιγότερο από την 11η Τσβόλε). Από τη σεζόν 2000-01 η Καμπούρ αγωνιζόταν στην δεύτερη εθνική και επανήλθε μόλις την περσινή σεζόν.
Από την 1η Απριλίου, προπονητής της είναι ο Χενκ Ντε Γιονκ, που ξεκινά και τη φετινή πρόκληση της ομάδας για πιο άνετη παραμονή στην κατηγορία. Η πρεμιέρα της Eredivisie θα τη βρει εντός έδρας αντιμέτωπη με την Τβέντε, στο Cambuurstadion χωρητικότητας 10.000 θεατών.
Το εγχείρημα δεν θα είναι εύκολο, ειδικά μετά από τις 14 αποχωρήσεις από το περυσινό ρόστερ, που αντικαταστάθηκαν με 12 αφίξεις, ωστόσο στο σύλλογο παραμένουν αισιόδοξοι.
Και το τελευταίο φιλικό του ΠΑΟΚ θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τον OTE TV».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση