GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με κουμπάρο τον Βορίδη...

Με... κουμπαριά δένουν τη πολιτική τους σχέση και φιλία ο Μάκης Βορίδης και ο Ηλίας Βλαχογιάννης, καθώς ο υπουργός Υγείας θα πα...



Με... κουμπαριά δένουν τη πολιτική τους σχέση και φιλία ο Μάκης Βορίδης και ο Ηλίας Βλαχογιάννης, καθώς ο υπουργός Υγείας θα παντρέψει στις 22/8 τον γιο του Τρικαλινού βουλευτή, Γιώργο.

Ο Γιώργος Βλαχογιάννης, λοιπόν, εκ των κορυφαίων Οικονομολόγων, με εξειδίκευση στον σχεδιασμό και στην υλοποίηση επιχειρηματικών προγραμμάτων, παντρεύεται στις 22 Αυγούστου την εκλεκτή της καρδιάς του (... μεγάλος έρωτας, πολλών ετών) Νάντια Βόπη, με την οποία ήδη μάλιστα από τον περασμένο Οκτώβρη έχει αποκτήσει κι ένα παιδί.
Ήρθε η ώρα να λάβει το νεαρό ζευγάρι τις ευλογίες της Εκκλησίας και ο μικρός το όνομά του (... Ηλίας ο νεότερος, προφανώς!!!).Τα δυο Μυστήρια θα τελεστούν ταυτόχρονα σε εκκλησάκι στον Πλαταμώνα Πιερίας, με κουμπάρους στα στέφανα τον Μάκη Βορίδη και τη σύζυγό του Δανάη και νονούς τον Λευτέρη και τη Βάσω Τρέχα.
Σημειώνεται ότι θα ακολουθήσει... beachparty! Κι όποιος αντέξει... 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση