GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έκλεβαν ηλικιωμένους με τη μέθοδο της απασχόλησης

Όλες οι αστυνομικές υπηρεσίες της Καστοριάς κινητοποιήθηκαν για να εντοπίσουν τους δυο Αλβανούς κακοποιούς που επισκέφθηκαν στο σπίτ...


Όλες οι αστυνομικές υπηρεσίες της Καστοριάς κινητοποιήθηκαν για να εντοπίσουν τους δυο Αλβανούς κακοποιούς που επισκέφθηκαν στο σπίτι του στην κοινότητα Αγία Κυριακή έναν 87χρονο και κατάφεραν να τον απασχολήσουν για να αρπάξουν 20 ευρώ που είχε όλα κι όλα και μερικά κοσμήματα.
Τελικά, οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών ήταν αυτοί που συνέλαβαν τους δύο αλλοδαπούς ηλικίας 22 και 28 χρόνων, όταν τους εντόπισαν να κινούνται με ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο στον κόμβο των Μανιακών. Στο εσωτερικό βρέθηκαν τα κλοπιμαία που αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους, ενώ οι δράστες οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς με την κατηγορία της κλοπής. Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας ερευνούν και άλλοι ηλικιωμένοι έχουν πέσει θύματά τους.
*** Με την ίδια μέθοδο, μια 28χρονη Ελληνίδα μπήκε στο σπίτι μιας 61χρονης στην Κοζάνη και της άρπαξε μικρό χρηματικό ποσό και τα κοσμήματά της. Η κλοπή είχε γίνει στις 22 Μαρτίου, αλλά εξιχνιάστηκε τώρα από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της νεαρής δράστιδας υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση