GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το ζεύγος Καραμανλή στο γάμο του υιού Παυλόπουλου

Γνωστοί πολιτικοί έδωσαν το «παρών» στο γάμο του γιου του πρώην υπουργού Εσωτερικών Προκόπη Παυλόπουλου, στη Βέρα Μεσσηνίας. Στην τ...


Γνωστοί πολιτικοί έδωσαν το «παρών» στο γάμο του γιου του πρώην υπουργού Εσωτερικών Προκόπη Παυλόπουλου, στη Βέρα Μεσσηνίας.
Στην τελετή βρέθηκε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Νατάσα. Ακόμη, τις ευχές τους έδωσαν στους νεόνυμφους ο πρώην υπουργός Δημήτρης Σιούφας, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Γιάννης Λαμπρόπουλος και ο δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας.
Η καταγωγή της οικογένειας του κ. Παυλόπουλου είναι από την Πελεκανάδα Μεσσηνίας και το ειδύλλιο των νεονύμφων ξεκίνησε το 2009, όταν η δικηγόρος Τζίνα Κόφφα βάφτισε στην Καλαμάτα την εγγονή του κ. Παυλόπουλου, από την κόρη του Ζωή.
Ο Βασίλης Παυλόπουλος γεννήθηκε στο Παρίσι το 1976, σπούδασε στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Aix en Provence και στη συνέχεια στη Νομική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Δείτε φωτογραφίες από το tharrosnews.gr…
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση