GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Δε θα θυμίζουμε Βραζιλία»

Την πεποίθησή του πως η Ρωσία – που θα διοργανώσει το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 – θα παρουσιάσει ένα πιο ελκυστικό πλάνο από το του...


Την πεποίθησή του πως η Ρωσία – που θα διοργανώσει το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 – θα παρουσιάσει ένα πιο ελκυστικό πλάνο από το τουρνουά της Βραζιλίας, εξέφρασε ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής των Ρώσων, Αλεξέι Σορόκιν.
Ο Σορόκιν βρέθηκε στη Βραζιλία τις τελευταίες εβδομάδες, όπου πήρε μια… γεύση από Μουντιάλ και προέβλεψε ένα ακόμα εξαιρετικό ποδοσφαιρικό φεστιβάλ.
«Ήταν μια φανταστική ατμόσφαιρα στη Βραζιλία, με εξαιρετικές μετακινήσεις και υποστήριξη προς της ομάδες. Φαινόμαστε φοβισμένοι; Όχι, δεν υπάρχει κανένας φόβος. Εμείς θα επωφεληθούμε από την εμπειρία που πήραμε από εδώ και σημειώσαμε τα καλά πράγματα. Εμείς θα κάνουμε το καλύτερο για να αντικαταστήσουμε αυτό το Μουντιάλ», συμπλήρωσε ο Ρώσος παράγοντας.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση