GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάτμος: Πωλούσαν σφουγγάρια για να κλέβουν

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το… «σαφάρι» που έκαναν στα Δωδεκάνησα οι αστυνομικές υπηρεσίες τεσσάρων νησιών για να εντοπίσουν δυο τσιγγ...


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το… «σαφάρι» που έκαναν στα Δωδεκάνησα οι αστυνομικές υπηρεσίες τεσσάρων νησιών για να εντοπίσουν δυο τσιγγάνες που «ξάφρισαν» το σπίτι μιας γυναίκας στην Πάτμο, όπου έδειχναν σφουγγάρια που δήθεν πωλούσαν στους περίοικους!
Όταν οι δράστιδες έφυγαν από την περιοχή Κονσολάτο όπου έκαναν επίδειξη των εμπορευμάτων τους, η γυναίκα επέστρεψε στο σπίτι και αντιλήφθηκε πως είχαν κάνει φτερά 25 χρυσά κοσμήματα μεταξύ των οποίων ρολόγια, σταυροί, αλυσίδες, βραχιόλια, ταυτότητες χεριού, σκουλαρίκια, μια χρυσή λίρα και διάφορα άλλα αξίας 4.000 ευρώ! Το σπίτι ήταν κλειδωμένο, αλλά φαίνεται ότι οι δυο τσιγγάνες βρήκαν το κλειδί που έκρυβε σε κάποιο σημείο της αυλής και μπήκαν ανενόχλητες μέσα.
Μόλις ειδοποιήθηκαν οι αστυνομικοί του τμήματος Πάτμου πήγαν στο λιμάνι για να εντοπίσουν τις «μακρυχέρες», αλλά ήδη είχαν αναχωρήσει πλοία με προορισμούς τη Λέρο, την Κάλυμνο και την Κω. Έτσι, ενημέρωσαν αμέσως τους συναδέλφους τους στα τμήματα των νησιών και στο λιμάνι καθενός από αυτά στήθηκαν ενέδρες. Τελικά οι δράστιδες ηλικίας 20 και 36 χρόνων συνελήφθησαν μόλις αποβιβάστηκαν από το καταμαράν στην Κω και τα κλοπιμαία βρέθηκαν κρυμμένα σε απόκρυφα σημεία των σωμάτων τους! Τα κοσμήματα επιστράφηκαν στην ιδιοκτήτριά τους και οι δυο τσιγγάνες οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση