GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ισπανία: Ανάπτυξη της οικονομίας κατά το δεύτερο τρίμηνο

Η ισπανική οικονομία αναπτύχθηκε με ρυθμό 0,6% στο δεύτερο τρίμηνο του έτους σε σχέση με το πρώτο τρίμηνο, καθώς η εγχώρια ζήτηση στ...


Η ισπανική οικονομία αναπτύχθηκε με ρυθμό 0,6% στο δεύτερο τρίμηνο του έτους σε σχέση με το πρώτο τρίμηνο, καθώς η εγχώρια ζήτηση στήριξε την ανάκαμψη της τέταρτης μεγαλύτερης οικονομίας της Ευρωζώνης, μεταδίδει το πρακτορείο Bloomberg.
Η αύξηση του ισπανικού ΑΕΠ που ανακοίνωσε η ισπανική στατιστική υπηρεσία ήταν μεγαλύτερη από το 0,5% που είχε προβλέψει η κεντρική τράπεζα της χώρας.
Σύμφωνα με άλλη ανακοίνωση της ισπανικής στατιστικής υπηρεσίας, οι τιμές καταναλωτή μειώθηκαν τον Ιούλιο κατά 0,3% σε σχέση με ένα χρόνο πριν.
Ο υπουργός Οικονομίας της Ισπανίας Λουίς ντε Γκίντος δήλωσε χθες ότι αναμένει η οικονομία της χώρας να αναπτυχθεί με ρυθμό 1,5% εφέτος και 2% το 2015, ταχύτερα σε σχέση με τις προηγούμενες προβλέψεις.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση