GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένας Έλληνας στην τουρκική δημοτική αστυνομία...

Ο Νικόλαος Καρανικόλας, ελληνικής καταγωγής Τούρκος πολίτης, μόνιμα εγκατεστημένος στην Ίμβρο, διορίστηκε στη δημοτική αστυνομί...



Ο Νικόλαος Καρανικόλας, ελληνικής καταγωγής Τούρκος πολίτης, μόνιμα εγκατεστημένος στην Ίμβρο, διορίστηκε στη δημοτική αστυνομία.

Ο κ. Καρανικόλας υπέβαλε τη σχετική αίτηση τον περασμένο Απρίλιο και η απόφαση διορισμού του λήφθηκε από τον νέο δήμαρχο της Ίμβρου, Ουνάλ Τσετίν, που εξελέγη τον Μάρτιο του 2014 με το ψηφοδέλτιο του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης (ΜΗΡ).
«… Είμαι πολύ ικανοποιημένος που εργάζομαι στον δήμο. Ο Θεός να έχει καλά το δήμαρχο μας. Και οι συνάδελφοι μου είναι πολύ καλοί απέναντί μου. Είμαστε καλά μεταξύ μας, σαν αδέρφια. Μέχρι σήμερα, ως δημοτικός αστυνομικός δεν πέρασα καμία δυσκολία εξαιτίας του ονόματός μου, μάλιστα οι συνάδελφοί μου χαίρονται για μένα και εγώ γι' αυτούς», δήλωσε ο κ. Καρανικόλας στην εφημερίδα ΖΑΜΑΝ.
Ο δήμαρχος Ουνάλ Τσετίν, τόνισε, ότι με τον διορισμό του Καρανικόλα, δίδεται ένα καλό παράδειγμα ελληνοτουρκικής φιλίας. «Το γεγονός ότι προσφέραμε εργασία στο Νίκο εκτιμήθηκε πολύ, ειδικά από τους Έλληνες πολίτες μας. Μας ευχαρίστησαν πολύ. Εισπράξαμε αντίδραση που δεν την περιμέναμε», είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση