GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βρήκε το μάστορά του ο διαρρήκτης

Ο γεροδεμένος ένοικος όρμησε χωρίς δισταγμό εναντίον του εισβολέα, τον… ξυλοφόρτωσε και τον ακινητοποίησε για να τον παραδώσει αμέσω...


Ο γεροδεμένος ένοικος όρμησε χωρίς δισταγμό εναντίον του εισβολέα, τον… ξυλοφόρτωσε και τον ακινητοποίησε για να τον παραδώσει αμέσως μετά στους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος!
Κατά την διάρκεια της προανάκρισης, διαπιστώθηκε ότι ο 49χρονος είχε τρυπώσει νωρίτερα σε μια γειτονική ανεγειρόμενη οικοδομή και είχε κλέψει ένα καλώδιο ρεύματος μήκους πέντε μέτρων, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του μαζί με μια πένσα.
Κατάφεραν να το σκάσουν τρέχοντας δυο άγνωστοι που επιτέθηκαν σε έναν 37χρονο στην πόλη της Τήνου, τον έσπρωξαν βίαια και του άρπαξαν ένα τσαντάκι στο οποίο είχε χρήματα και προσωπικά αντικείμενα. Οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος που διερεύνησαν την κλοπή, βρήκαν το τσαντάκι πεταμένο χωρίς τα χρήματα και το επέστρεψαν στον ιδιοκτήτη, ενώ συνεχίζουν την έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση