GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Ερυθρόλευκα» συλλυπητήρια για Ντι Στέφανο

Τέσσερις άνθρωποι του αθλητισμού που βρίσκονται στον Ολυμπιακό και έχουν θητέψει στη Ρεάλ Μαδρίτης εξέφρασαν τα συλλυπητήρια τους γι...


Τέσσερις άνθρωποι του αθλητισμού που βρίσκονται στον Ολυμπιακό και έχουν θητέψει στη Ρεάλ Μαδρίτης εξέφρασαν τα συλλυπητήρια τους για τον θάνατο του θρύλου της «βασίλισσας», Αλφρέντο Ντι Στέφανο.
Συγκεκριμένα, ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Μίτσελ, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα των «μερένχες» από το 1982 μέχρι το 1996 ενώ ήταν τεχνικός της β’ ομάδας τη σεζόν 2006-07 τόνισε για τον Ντι Στέφανο ότι «μαζί με τον Σαντιάγκο Μπερναμπέου… δημιούργησαν τη Ρεάλ Μαδρίτης».
Ακόμη, μίλησε ο σύμβουλος ανάπτυξης των Πειραιωτών, Κριστιάν Καρεμπέ, που έπαιξε στη Ρεάλ από το 1997 μέχρι το 2000, ο νέος βοηθός του Μίτσελ, Ραφαέλ Αλκόρτα, που αγωνίστηκε στην ισπανική ομάδα από το 1993 έως το 1997, αλλά και ο Χαβίερ Σαβιόλα που ήταν στη Ρεάλ από το 2007-09.

Μίτσελ: «Δεν είναι αρκετό το να λυπάσαι για τον θάνατό του. Μαζί με τον Σαντιάγκο Μπερναμπέου… δημιούργησαν τη Ρεάλ Μαδρίτης! Τη Ρεάλ την οποία όλοι γνωρίζουμε και από την οποία όλοι έχουμε μάθει. Ο Αλφρέδο Ντι Στέφανο δεν μπορεί να αντικατασταθεί και θα παραμείνει ανεπανάληπτος. Εκεί ψηλά που θα βρίσκεται σίγουρα θα δημιουργήσει μία ομάδα ποδοσφαίρου, καθώς δεν μπορεί δίχως το ποδόσφαιρο»!
Κριστιάν Καρεμπέ: «Ήταν ένας Θρύλος για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Το ποδόσφαιρο απώλεσε έναν από τους καλύτερούς του και φυσικά ένα τεράστιο όνομα για το ποδόσφαιρο της Μαδρίτης. Ήταν ένας από τους κύριους εκφραστές της επιτυχίας της Ρεάλ και θα τον θυμόμαστε για πάντα. Ήταν ένας από τους σπουδαιότερους παίκτες όλων των εποχών, με τεράστιες επιτυχίες, πρότυπο για κάθε νέο ποδοσφαιριστή. Θρηνούμε για τον θάνατό του. Εύχομαι να αναπαυθεί εκεί ψηλά που βρίσκεται».
Ραφαέλ Αλκόρτα: «Πρόκειται για μία τεράστια απώλεια για το ποδόσφαιρο. Όσοι ήμασταν τυχεροί και παίξαμε στη Ρεάλ είχαμε και την τύχη να τον γνωρίσουμε. Όταν μιλούσε εκείνος, όλοι ακούγαμε με προσοχή. Πρέπει να τον κρατήσουμε στο μυαλό μας, ήταν ένας μύθος για τη Ρεάλ Μαδρίτης».

Χαβιέρ Σαβιόλα: «Στο άκουσμα του θανάτου του το ποδόσφαιρο δέχθηκε μία μεγάλη στενοχώρια. Είχα την ευκαιρία να τον γνωρίσω και κατάλαβα πόσο σπουδαίος άνθρωπος ήταν, εκτός από ποδοσφαιριστής. Η ανάμνησή του θα μείνει βαθιά χαραγμένη σε όλους όσοι αγαπούν το ποδόσφαιρο».
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση