GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άρτα: Η ντουλάπα ήταν γεμάτη ηρωίνη και χασίς

Την όσφρηση του εκπαιδευμένου σκύλου ανιχνευτή επιστράτευσαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Άρτας, για να ανακαλύψει πού έκρυβ...


Την όσφρηση του εκπαιδευμένου σκύλου ανιχνευτή επιστράτευσαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Άρτας, για να ανακαλύψει πού έκρυβε την «πραμάτεια» του ένας 49χρονος Έλληνας για τον οποίο είχαν πληροφορίες ότι διακινούσε «σκληρά» ναρκωτικά.
Πράγματι, ο αστυνομικός σκύλος εντόπισε την ειδική κρύπτη που είχε κατασκευάσει ο δράστης μέσα σε μια ντουλάπα στην κρεβατοκάμαρά του σπιτιού του στο Πέτα Άρτας και μέσα βρέθηκαν μια συσκευασία που περιείχε ηρωίνη βάρους 10,86 γραμμαρίων και άλλη μία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 1,54 γραμμαρίου. Ο 49χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας.
*** Την ώρα που κάπνιζαν από ένα τσιγαριλίκι ο καθένας μέσα στο Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, συνέλαβαν οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έναν Έλληνα και έναν Γεωργιανό στην Φλώρινα. Στην κατοχή τους κατασχέθηκαν άλλα 10,2 γραμμάρια κάνναβης και ένας τρίφτης και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας για κατοχή ναρκωτικών.
*** Παράτησε το αυτοκίνητό του, το έβαλε στα πόδια και, όταν τον πρόλαβαν οι άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., άρχισε να τους βρίζει και να τους απειλεί ένας 34χρονος στη Λάρισα! Κι αυτά, για να αποφύγει τη σύλληψή του επειδή είχε πάνω του μια συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 1,9 γραμμαρίου! Τελικά, ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Λάρισας του άσκησε δίωξη με πολύ βαρύτερες κατηγορίες, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, απειλή, αντίσταση και εξύβριση!
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση