GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φαβορί η Βραζιλία και ο Μέσι

Η Βραζιλία, παρά το γεγονός πως δεν έχει πείσει με τις εμφανίσεις, εξακολουθεί ν’ αποτελεί το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση ...



Η Βραζιλία, παρά το γεγονός πως δεν έχει πείσει με τις εμφανίσεις, εξακολουθεί ν’ αποτελεί το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.

Αυτή τη στιγμή η «σελεσάο» δίνεται στο 3.75 για να κατακτήσει το τρόπαιο, την ίδια στιγμή που Γερμανία και Αργεντινή είναι μαζί στην 2η θέση ως οι επόμενες επικρατέστερες για να πάρουν το τρόπαιο. Αμέσως μετά έρχεται η Ολλανδία με 5.75, ακολουθεί η Γαλλία με 8.00, από 12.00 πληρώνουν για να το σηκώσουν Βέλγιο και Κολομβία και τελευταίο φαβορί με 55.00 είναι η Κόστα Ρίκα. Πάνω κάτω αυτές είναι οι τιμές και στο διαδίκτυο με την Αργεντινή και την Γερμανία να μοιράζονται στις περισσότερες εταιρείες στοιχημάτων την 2η θέση, πίσω από την Βραζιλία.

Στο στοίχημα για τον πρώτο σκόρερ της διοργάνωσης ο Λιονέλ Μέσι έχει τιμή στο 3.00, ενώ ο άλλος παίκτης που αντιπροσωπεύεται από τον Χάμες Ροντρίγκες είναι στο 4.00. Ο Νεϊμάρ στο 4.50, ο Μίλερ στο 5.50, ενώ Μπενζεμά και Φαν Πέρσι ακολουθούν με 12.00.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση