GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ζάκυνθος: Ο τσαντάκιας στον Λαγανά χτυπούσε πάντα μεσημέρι

Τα μεσημέρια ήταν η αγαπημένη ώρα ενός 38χρονου Έλληνα τσαντάκια που δρούσε στην περιοχή του Λαγανά στη Ζάκυνθο, αρπάζοντας τσάντες ...


Τα μεσημέρια ήταν η αγαπημένη ώρα ενός 38χρονου Έλληνα τσαντάκια που δρούσε στην περιοχή του Λαγανά στη Ζάκυνθο, αρπάζοντας τσάντες από τους ώμους νεαρών αλλοδαπών γυναικών οι οποίες παραθερίζουν στο νησί. Ως τώρα, εξιχνιάστηκαν δυο αρπαγές.
Ο 38χρονος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., λίγα λεπτά αφ’ ότου είχε αρπάξει την τσάντα μιας 18χρονης Βρετανίδας και συνελήφθη. Στην κατοχή του βρέθηκε μέρος του χρηματικού ποσού που περιείχε η τσάντα και το κινητό της 18χρονης τα οποία της επιστράφηκαν.
Ωστόσο, ο δράστης δεν αποκαλύπτει τι έκανε τα υπόλοιπα χρήματα και εξετάζεται το ενδεχόμενο να είχε συνεργό με τον οποίο τα μοιράστηκε.
Κατά την προανάκριση ο 38χρονος ταυτοποίηθηκε ως ο δράστης και άλλης μιας αρπαγής τσάντας, που είχε γίνει πάλι μεσημέρι την Δευτέρα στην ίδια περιοχή, με θύμα τουρίστρια και αυτή. Όμως, το περιεχόμενο της τσάντας δεν βρέθηκε. Ο τσαντάκιας ανακρίθηκε για να εξακριβωθεί αν εμπλέκεται και σε άλλες παρόμοιες κλοπές και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση