GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άγνωστος πυροβόλησε και σκότωσε αδέσποτο σκυλί σε χωριό της Ευρυτανίας

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η κτηνωδία σε χωριό της Ευρυτανίας όπου άγνωστος πυροβόλησε και σκότωσε αδέσποτο σκυλί. Σύμφωνα ...



Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η κτηνωδία σε χωριό της Ευρυτανίας όπου άγνωστος πυροβόλησε και σκότωσε αδέσποτο σκυλί.
Σύμφωνα με συγκεχυμένες πληροφορίες απο κατοίκους το περιστατικό συνέβη την Πέμπτη το απόγευμα στον οικισμό της Νέας Βίνιανης όταν ένας πυροβολισμός ξεσήκωσε τους λιγοστούς κατοίκους και τους έβγαλε στους δρόμους.
Έντρομοι είδαν το σκύλο αιμόφυρτο και κουλουριασμένο στην άκρη του δρόμου να ξεψυχάει.
Δυστυχώς λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν όπου οι λιγοστοί κάτοικοι της αραιοκατοικημένης Βίνιανης ήταν μέσα στα σπίτια τους δεν κατάφεραν μέχρι και σήμερα να εντοπίσουν τον δράστη που πυροβόλησε το αδέσποτο σκυλί.
Σε επικοινωνία που είχε το PrasiaOnline με κατοίκους οι ίδιοι εναντιώθηκαν και καταδίκασαν την απαράδεκτη κίνηση του άγνωστου δράστη .
Παρόλο την έκταση που πήρε το θέμα και στο χωρίο αλλά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εν τούτοις η αστυνομία δεν γνωρίζει το θέμα .
Όπως και να έχει, η αλήθεια είναι, ότι ο πολιτισμός μας φαίνεται και από το πως συμπεριφερόμαστε στα ζώα. Κατοικίδια ή όχι δεν έχει καμία σημασία.
Πηγή

1 σχόλιο

  1. Ένας ακόμη παρανοϊκός αλήτης.
    Και σ' αυτό το κτήνος "εύχομαι" να έχει την ίδια μεταχείριση από έναν άλλο, εξίσου παρανοϊκό αλήτη!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση