GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άγρια δολοφονία Αλβανού βοσκού στην Κοζάνη: Βρέθηκε θαμμένος κοντά σε φάρμα ζώων

Θαμμένος κοντά σε φάρμα γουνοφόρων ζώων στο πρώην δημαρχείο Ασκίου του δήμου Βοίου στην Κοζάνη βρέθηκε πριν από λίγες ώρες ένας...



Θαμμένος κοντά σε φάρμα γουνοφόρων ζώων στο πρώην δημαρχείο Ασκίου του δήμου Βοίου στην Κοζάνη βρέθηκε πριν από λίγες ώρες ένας βοσκός, 55 χρόνων, αλβανικής καταγωγής, του οποίου τα ίχνη αγνοούνταν εδώ κι αρκετό καιρό.

Ύποπτοι για την εξαφάνισή του ήταν δύο συμπατριώτες του, ένας εκ των οποίων ομολόγησε στην αστυνομία το έγκλημα και υπέδειξε το σημείο ταφής.

Ο άτυχος άντρας ήταν πατέρας πέντε παιδιών κι απασχολούνταν σε κτηνοτρόφο στο Καλονέρι του δήμου Βοΐου και αναζητούνταν εδώ και έναν μήνα από τους συγγενείς του και την αστυνομία. Σύμφωνα με το kozan.gr, στην τελευταία επικοινωνία που είχε ο ίδιος με τον αδερφό του, του ανέφερε πως βρισκόταν σε καφενείο της περιοχής με άλλους δύο συμπατριώτες του και πως όλα ήταν καλά. Μάλιστα τη συγκεκριμένη μέρα φέρεται να είχε πληρωθεί. Τα 600 ευρώ του μισθού του μάλιστα, φαίνεται πως ήταν και η αιτία για την άγρια δολοφονία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση