GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ‏

Δεν χρειάζεται πολλή σκέψη για να δει κανείς τι επιδιώκει το ΚΚΕ. Το ΚΚΕ που θα μπορούσε να κινητοποιεί συνεχώς μεγάλες μάζες οπαδών του...

Δεν χρειάζεται πολλή σκέψη για να δει κανείς τι επιδιώκει το ΚΚΕ.
Το ΚΚΕ που θα μπορούσε να κινητοποιεί συνεχώς μεγάλες μάζες οπαδών του, όπως το έκανε εναντίον της Χρυσής Αυγής, στο Κερατσίνι, στους Αμπελοκήπους κτλ, είναι ένα το φρόνιμο παιδί.
Μόνον μια φορά διαδήλωσε στο ξενοδοχείο της τρόικας, ενώ έπρεπε να μην αφήνει κανένα τους σε χλωρό κλαδί. Όχι μόνον την τρόικα αλλά όλους τους κατοχικούς Έλληνες και ξένους.
Συμπερασματικά το ΚΚΕ επενδύει στην πλήρη καταστροφή του Ελληνισμού, στην οποία δεν αντιδρά ή αντιδρά όπως φρόνιμα αντιδρά.
Βλακώδης όπως όλα δείχνουν ελπίδα του, είναι ότι μετά την πλήρη επερχόμενη εξαθλίωση των Ελλήνων, οι Έλληνες θα στραφούν στο ΚΚΕ. Αισχρή πολιτική αν είναι έτσι, όπως όλα δείχνουν ότι είναι.
Στο λαθρομεταναστευτικό, επιδιώκει επίσης το ΚΚΕ, την καταστροφή του Ελληνικού έθνους, για να κερδίσει τις ψήφους των μεταναστών.
Αποτελεί αίσχιστη υποκρισία το ότι το κάνει για ανθρωπιστικούς λόγους καταστρέφοντας τον Ελληνισμό. Δεν είναι ηλίθιοι για να μην αντιλαμβάνονται το κακό που έγινε και γίνεται στον Ελληνισμό. Και δείχνουν μαζί με την ΠΑΣΟΚ, την ΔΗΜΑΡ, αντεθνική ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και άλλους γνωστούς, να το επιδιώκουν.
Συμπερασματικά το ΚΚΕ από την πλευρά του ως ανωτέρω αναλύθηκε επιδιώκει την τελική εξόντωση του Ελληνισμού, για να καρπωθεί, όπως νομίζει, την αγανάκτηση τους.
Αυτό κάνει εδώ και τέσσερα χρόνια..
Ευριπίδης Μπίλλης
Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ


2 σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση