GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κωνσταντινόπουλος: Είναι πολύ καθαρό, δεν λέμε μισόλογα

Κατηγορηματική απάντηση από τον υφυπουργό Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας στον realfm 97,8 όσον αφορά τα θέματα του ασφαλιστικού κα...


Κατηγορηματική απάντηση από τον υφυπουργό Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας στον realfm 97,8 όσον αφορά τα θέματα του ασφαλιστικού και του λοκ άουτ που έθεσε ως υποθήκη η τρόικα στην κυβέρνηση εν όψει των διαπραγματεύσεων του Σεπτεμβρίου.
Συγκεκριμένα ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας μιλώντας στην εκπομπή της Κάτιας Μακρή ανέφερε: «Οπως έχουμε ξεκαθαρίσει ως παράταξη ούτε ο τρόπος υπολογισμού των συντάξεων αλλάζει, ούτε τα όρια ηλικίας. Αυτό είναι πολύ ξεκάθαρο, το έχουμε πει, πρέπει να το γνωρίζουν οι εταίροι μας για να μπορούν να ξέρουν σε τι μπορούν να βοηθήσουν και πως μπορούν να υποστηρίξουν την προσπάθεια. Το λοκ άουτ, το είπε και ο κ. Κεγκέρογλου, το έχουμε πει όλοι, δεν υπάρχει τέτοιο θέμα».
Και πρόσθεσε: «Σήμερα πρέπει να καταλάβουν οι εταίροι μας την μεγάλη προσπάθεια που έχουν κάνει πρώτα οι πολίτες και μετά το πολιτικό σύστημα και πως θέλουν να πάει η χώρα. Πρέπει να κατανοήσουν τα λάθη και τις παραλείψεις που είχε το πρόγραμμα και να μας υποστηρίξουν σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε. Οχι εμάς, να υποστηρίξουν τους πολίτες και νομίζω το αξίζουν αυτοί που έδωσαν και πέρασαν πάρα πολύ δύσκολα τα τελευταία 4 χρόνια.
Ο κ. Κωνσταντινόπουλος ήταν ξεκάθαρος ότι τα μέτρα αυτά δεν μπορούν να περάσουν. «Είναι πολύ καθαρό. Δεν λέμε μισόλογα. Λέμε καθαρά τι θα γίνει. Και σας είπα και την άποψη της παράταξής μου η οποία είναι πολύ ξεκάθαρη για το επόμενο χρονικό διάστημα».
Στη επισήμανση ότι σύμφωνα με την τρόικα όλα αυτά είναι υπεσχημένα ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας είπε: «Δεν υπάρχουν υπεσχημένα τέτοια. Δεν υπάρχει κάτι. Εν πάση περιπτώσει πρέπει όλοι να κατανοήσουμε και πρέπει να προχωρήσουμε. Ναι, λέμε στις μεταρρυθμίσεις, αλλά αυτές δεν είναι μεταρρυθμίσεις. Να δούμε τι μεταρρυθμίσεις μπορούμε να κάνουμε, γιατί εμείς τις θέλουμε, για να προχωρήσει η χώρα να αλλάξει προς όφελος της νέας γενιάς, αλλά αυτές δεν είναι μεταρρυθμίσεις».
«Προχωράμε στην αυτοοργάνωση της Νέας Δημοκρατικής Παράταξης»
Ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας αναφέρθηκε και στην απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ για συνέδριο της Δημοκρατικής Παράταξης. «Ηταν πάρα πολύ καθαρή η απόφαση και της Κεντρικής Επιτροπής και του πολιτικού συμβουλίου και χαίρομαι πάρα πολύ που προχώρησε σε αυτή τη διαδικασία. Προχωράμε στην αυτοοργάνωση της νέας δημοκρατικής παράταξης», τόνισε.
Στην ερώτηση αν το όνομα με το οποίο θα κατέβει το ΠΑΣΟΚ την επόμενη φορά θα είναι Νέα Δημοκρατική Παράταξη ο κ. Κωνσταντινόπουλος είπε: «Αυτό δεν είναι το θέμα. Το ΠΑΣΟΚ όπως ειπώθηκε και στο Πολιτικό Συμβούλιο και στην Κεντρική Επιτροπή θα έχει την αυτονομία του. Ομως, πρέπει να ξεκαθαρίσουμε, ότι η απόφαση είναι ότι θα υπάρξει αυτοοργάνωση από τη βάση στο πλαίσιο του νέου συνεδρίου. Ωστε να πάμε στο συνέδριο».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση