GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πυροσβέστης γυναίκα δίνει ηρωική μάχη με τις φλόγες στη Ρόδο

Στις φλόγες τυλίχθηκε χθες το βραδύ στις 23:40 το ιστιοφόρο σκάφος OASIS που βρίσκεται στο καρνάγιο της Ρόδου ενώ την ίδια στιγ...



Στις φλόγες τυλίχθηκε χθες το βραδύ στις 23:40 το ιστιοφόρο σκάφος OASIS που βρίσκεται στο καρνάγιο της Ρόδου ενώ την ίδια στιγμή ο ιδιοκτήτης του κοιμόταν μέσα.

Η κάμερα του if media βρέθηκε από τα πρώτα λεπτά στο συμβάν και κατέγραψε την όλη επιχείρηση κατάσβεσης του σκάφους και διάσωσης του 65χρονου Ισπανού.
Φθάνοντας το πρώτο πυροσβεστικό όχημα στο σημείο μια πυροσβέστης γυναίκα μπήκε αμέσως στη μάχη με τις φλόγες. Όπως θα ακούσετε και στο βίντεο πολίτες προσπαθούν να την καθοδηγήσουν λόγω του δύσβατου σημείου όπου βρισκόταν το σκάφος OASIS

Εκείνη όμως έδειξε να είναι άριστα εκπαιδευμένη και χωρίς να διστάσει ούτε ένα δευτερόλεπτο πέρασε ότι εμπόδιο βρήκε μπροστά της και έφτασε μια ανάσα από τις φλόγες καταφέρνοντας με αυτόν τον τρόπο να σβήσει άμεσα την πυρκαγιά.
Αμέσως μετά την κατάσβεση οι πυροσβέστες έστησαν ολόκληρη επιχείρηση (ιμάντες κ.λ.π) μαζί με τους άνδρες του ΕΚΑΒ έτσι ώστε να απεγκλωβίσουν τον 65χρονο και να τον μεταφέρουν στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου.

Ευτυχές θεωρείτε το γεγονός ότι κάποιος(πρώτο λεπτό του βίντεο) αντιλήφθηκε άμεσα ότι ο ιδιοκτήτης κοιμόταν μέσα και το μετέφερε στους πυροσβέστες. Διαφορετικά σήμερα θα μιλούσαμε για τραγωδία! Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες δεν κινδυνεύει η ζωή του 65χρονου αλλά φέρει σοβαρά εγκαύματα σε αρκετά σημεία του σώματος του.
Την προανάκριση για το συμβάν , ανέλαβε το Κεντρικό Λιμεναρχείο της Ρόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση