GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δικηγόροι: «Όχι» στη μετακίνηση των δικαστηρίων του Πειραιά

Την κατηγορηματική αντίθεσή της εκφράζει η Συντονιστική Επιτροπή των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της Ελλάδος στην επαπειλούμεν...


Την κατηγορηματική αντίθεσή της εκφράζει η Συντονιστική Επιτροπή των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της Ελλάδος στην επαπειλούμενη μετακίνηση των δικαστηρίων του Πειραιά σε χώρο εκτός των ορίων της πόλης και συγκεκριμένα στις παλιές «καπναποθήκες του Κεράνη» στην οδό Θηβών, στο Δήμο Ρέντη – Νίκαιας.
Παράλληλα, η συντονιστική εκφράζει «την συμπαράστασή της στον Δικηγορικό Σύλλογο Πειραιά και την Πειραϊκή κοινωνία, στηρίζοντας την θέση τους για την μεταστέγαση των δικαστηρίων και δικαστικών υπηρεσιών του Πειραιά στο κέντρο της πόλης του Πειραιά και συγκεκριμένα στο κτίριο της πρώην Ραλλείου Σχολής».
Μάλιστα, μετά την παραχώρηση της χρήσης του κτιρίου της πρώην Ραλλείου Σχολής από το Δήμο Πειραιά, με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου στο Ελληνικό Δημόσιο, η συντονιστική υποστηρίζει κάθε είδους ενέργειες για τη μεταστέγαση των δικαστηρίων στο κτίριο της πρώην Ραλλείου Σχολής.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση