GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Ξήλωμα χρειάζεται το ΤΑΙΠΕΔ και όχι μόνο οι Διοικήσεις του»

Η Βουλευτής Β΄Αθηνών Νάντια Βαλαβάνη, υπεύθυνη για της παρακολούθηση των ιδιωτικοποιήσεων της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, αναφερόμενη στην αντι...


Η Βουλευτής Β΄Αθηνών Νάντια Βαλαβάνη, υπεύθυνη για της παρακολούθηση των ιδιωτικοποιήσεων της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, αναφερόμενη στην αντικατάσταση της Διοίκησης του ΤΑΙΠΕΔ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
Η κυβέρνηση προχώρησε σήμερα στο «ξήλωμα» και της τέταρτης στη σειρά Διοίκησης του ΤΑΙΠΕΔ. Αυτό που χρειάζεται όμως δεν είναι η συνεχής αντικατάσταση όσων με εξασφαλισμένη εκ των προτέρων την ασυλία τους οργανώνουν το ξεπούλημα της Δημόσιας Περιουσίας.
Χρειάζεται το ξήλωμα του ίδιου του αμαρτωλού ΤΑΙΠΕΔ και η αξιοποίηση της Δημόσιας Περιουσίας (των στρατηγικής σημασίας δημοσίων επιχειρήσεων και της ακίνητης περιουσίας) για την παραγωγική ανασυγκρότηση της Πατρίδας μας. Αυτό μπορεί να το κάνει μόνο μια κυβέρνηση κοινωνικής σωτηρίας, η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση