GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τελειωμένος από τη «σελεσάο» ο Σκολάρι

Μέρες, συγκεκριμένα μέχρι τον μικρό τελικό του Σαββάτου, μετρά ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι στον πάγκο της Βραζιλίας. Ο «Φελιπάο» πιστώνετ...


Μέρες, συγκεκριμένα μέχρι τον μικρό τελικό του Σαββάτου, μετρά ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι στον πάγκο της Βραζιλίας. Ο «Φελιπάο» πιστώνεται το μεγαλύτερο βάρος της ευθύνης για το διασυρμό της εθνικής ομάδας της χώρας στον ημιτελικό με τη Γερμανία (7-1) και θα πληρώσει το μάρμαρο.
Όσο για τη διάδοχη κατάσταση; Ήδη στον Τύπο της χώρας του καφέ αναφέρεται πως ο 53χρονος Τίτε έχει εργαστεί σε πολλές ομάδες (Γκρέμιο, Ατλέτικο Μινέιρο, Παλμέιρας, Κορίνθιανς και στα Εμιράτα με σε Αλ Αΐν και Αλ Γουάντα) με μεγαλύτερες επιτυχίες την κατάκτηση του Κόπα Λιμπερταδόρες και του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων το 2012 με την Κορίνθιανς.
Πάντως, βραζιλιάνικα ΜΜΕ αναφέρουν πως μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο Ντε Τζανέιρο το 2016 η «σελεσάο» μπορεί να περάσει στα χέρια του Αλεξάντρε Γκάλο, ο οποίος εργάζεται στις Ελπίδες της χώρας.
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση