GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού: "Το μεγαλείο της αλληλεγγύης"

Διαβάστε την ανακοίνωση: "Όταν κάνουμε μια έκκληση και την δημοσιεύουμε στο ίντερνετ, δεν έχουμε καμία υποψία για το...



Διαβάστε την ανακοίνωση: "Όταν κάνουμε μια έκκληση και την δημοσιεύουμε στο ίντερνετ, δεν έχουμε καμία υποψία για το...
μέγεθος της ανταπόκρισης του κόσμου, παρότι η εμπειρία έχει δείξει ότι έχουμε καταφέρει να καλύπτουμε στο 100% τις ανάγκες των εκκλήσεων μας λόγω ακριβώς της ενθουσιώδης και άμεσης βοήθειας που μας προσφέρουν οι πολίτες.
Έτσι και τώρα, όταν κάναμε την έκκληση την Τρίτη 22/07 για την 15χρονη που είχε ανάγκη για ένα μηχάνημα BiBAP ST, αξίας 3.500 ευρώ, δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ότι 23 πολίτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα προσφέρανε διάφορα ποσά από το υστέρημα (!) τους αλλά και 4 καταστήματα θα μας πρόσφεραν σημαντικές εκπτώσεις για να αγοράσουμε το μηχάνημα ακόμα και στο μισό της πραγματικής του αξίας. Ευτυχώς βρέθηκε μια κυρία από την Αθήνα που είχε στην κατοχή της το μηχάνημα και μας το δώρισε και παράλληλα ένα κατάστημα μας πρόσφερε εφ όρου ζωής δωρεάν συντήρηση του μηχανήματος. Την Παρασκευή λοιπόν, εθελόντρια μας παρέλαβε το μηχάνημα από το σπίτι της δωρήτριας και το παρέδωσε άμεσα στο νοσοκομείο που νοσηλεύεται η μικρή μας φίλη. Σήμερα θα πάει ο τεχνικός να κάνει τον απαραίτητο έλεγχο στο μηχάνημα για να βεβαιωθούμε ότι λειτουργεί σωστά.

Ευχαριστούμε μέσα από τις καρδίες μας όλους όσους ενδιαφέρθηκαν να βοηθήσουν, ειδικά την κυρία που δώρισε το μηχάνημα, τους πολίτες που προσφέρθηκαν χρηματικά (για να αγοραστεί νέο μηχάνημα) να βοηθήσουν, ακόμα και με 10 ευρώ από το υστέρημα τους, τα καταστήματα που μείωσαν ή ακόμα και εξάλειψαν το κέρδος τους, και φυσικά τις εκατοντάδες πολιτών που απλά αναμετέδωσαν την έκκληση μας, βοηθώντας όμως στο έπακρο να φτάσει η έκκληση μας εκεί που έπρεπε.
Τα χαμόγελα της μητέρας και της μικρής μας φίλης τα αφιερώνουμε σε όλους εσάς τους αφανείς ήρωες!
Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε θαύματα!
ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ"

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση