GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ

Εκβιάζεται ο Υπουργός Πολιτισμού Κώστας Τασούλας και η Υφυπουργός Άντζελα Γκερέκου, ζητώντας τους να καταργήσουν την νομιμότητα. Είμαστ...

Εκβιάζεται ο Υπουργός Πολιτισμού Κώστας Τασούλας και η Υφυπουργός Άντζελα Γκερέκου, ζητώντας τους να καταργήσουν την νομιμότητα.

Είμαστε νέοι κινηματογραφιστές και έχουμε αγανακτήσει με τον φασισμό μιας ομάδας που μόνιμα χρηματοδοτείται από το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου, να μας πιέζει να υπογράψουμε κείμενο στήριξης υπέρ της παραμονής του Γρηγόρη Καραντινάκη, πρώην Γεν. Διευθυντή του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου.
Έτσι, μας ήρθε ένα e-mail, που το διακινούν οι Ελένη Κοσσυφίδου-παραγωγός, μόνιμα χρηματοδοτούμενη από το Ε.Κ.Κ., την ΕΡΤ παλιότερα και η πρώτη που παραγωγή της εγκρίθηκε από την ΝΕΡΙΤ (με τι αντάλλαγμα όλα αυτά;), Γιώργος Καρναβάς-παραγωγός, μόνιμα χρηματοδοτούμενος και αυτός από Ε.Κ.Κ. και ΕΡΤ και ο Αργύρης Παπαδημητρόπουλος, Σκηνοθέτης-Παραγωγός, που όλες του οι ταινίες έχουν χρηματοδοτηθεί και ετοιμάζει και νέα παραγωγή με το Ε.Κ.Κ..
Ένας μάλιστα από αυτούς μας είπε ότι τους πιέζει ο ίδιος ο Καραντινάκης γιατί θέλει τα επόμενα 3 χρόνια να ολοκληρώσει το «έργο» του.
Ελπίζουμε ότι ο Υπουργός και η Υφυπουργός να μην πέσουν στην παγίδα και να εκβιαστούν από μια μικρή ομάδα αλλά να στηρίξουν την νομιμότητα και να σκεφτούν ότι υπάρχουν νέοι άνθρωποι που δεν στηρίζονται χρόνια τώρα από το Ε.Κ.Κ.. Οι μόνοι που στηρίζονται χρόνια τώρα είναι αυτοί που υπογράφουν τις επιστολές στήριξης και τις λίστες της ντροπής!!

Νέοι Κινηματογραφιστές:
Ιωάννης Φλίσκας
Αναστασία Σαρίδη
Κώστας Νικολαΐδης
Πέτρος Βλαχοδημήτρης
Στέφανος Μακρόπουλος
Αριστείδης Σοφιανός
Ιουλία Καραμπά

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση