GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το Σεπτέμβριο η απόφαση για τον νέο υποδιοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος

Το Σεπτέμβριο, στο επόμενο Γενικό Συμβούλιο της Τράπεζας της Ελλάδος, θα ληφθεί η απόφαση για το πρόσωπο του νέου υποδιοικητή. Σημε...


Το Σεπτέμβριο, στο επόμενο Γενικό Συμβούλιο της Τράπεζας της Ελλάδος, θα ληφθεί η απόφαση για το πρόσωπο του νέου υποδιοικητή.
Σημειώνεται πως νέος Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γ. Στουρνάρας πλαισιώνεται μόνον από τον υποδιοικητή Γ. Παπαδάκη, καθώς η θητεία της υποδιοικήτριας Ελένης Δενδρινού – Λουρή έχει λήξει από τις 20 Ιουνίου.
Αν και τραπεζικές πηγές ανάφεραν πως σήμερα το Γενικό Συμβούλιο της Τράπεζας της Ελλάδος θα πρότεινε στο Υπουργικό Συμβούλιο το πρόσωπο που θα κάλυπτε τη θέση του υποδιοικητή τελικά το ζήτημα έμεινε εκτός της ατζέντας.
Πληροφορίες φέρουν τον Γιάννη Μουρμούρα, στενό συνεργάτη του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, να προτείνεται για την θέση.
Καθώς δεν αναμένεται να υπάρξει συνεδρίαση του Γενικού Συμβουλίου της Τράπεζας της Ελλάδος εντός του Αυγούστου η απόφαση για το πρόσωπο του νέου υποδιοικητή θα ληφθεί μέσα στο Σεπτέμβριο.
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση