GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λαθροθήρες σκότωσαν με θηλιά νεαρό αγριόχοιρο

Μπροστά στα μάτια της οικογένειάς του που προσπαθούσε απεγνωσμένα να το βοηθήσει, βρήκε μαρτυρικό θάνατο ένα μικρής ηλικίας αρσενικό...


Μπροστά στα μάτια της οικογένειάς του που προσπαθούσε απεγνωσμένα να το βοηθήσει, βρήκε μαρτυρικό θάνατο ένα μικρής ηλικίας αρσενικό αγριογούρουνο που πιάστηκε σε ατσάλινη θηλιά την οποία είχαν στήσει αδίστακτοι λαθροθήρες!
Το τραγικό περιστατικό συνέβη μπροστά στα μάτια θηροφυλάκων της 5ης Κυνηγετικής Ομοσπονδίας που έκαναν περιπολία στην περιοχή του Παρακάλαμου Ιωαννίνων και βρήκαν το άτυχο ζώο πιασμένο στην παγίδα. Δεν τόλμησαν, όμως, να πλησιάσουν για να το απελευθερώσουν, καθώς ολόγυρα βρίσκονταν αγριεμένοι οι ενήλικοι αγριόχοιροι και υπήρχε κίνδυνος να τους επιτεθούν.
Κατά την έρευνα που έκαναν για να εντοπίσουν τους λαθροκυνηγούς οι οποίοι είχαν στήσει το απάνθρωπο δόκανο, οι θηροφύλακες βρέθηκαν αντιμέτωποι με έναν κάτοικο της περιοχής που προκάλεσε επεισόδιο σε βάρος τους κατηγορώντας τους ότι εξ αιτίας τους ο πληθυσμός των αγριόχοιρων μεγαλώνει ανεξέλεγκτα και καταστρέφει την αγροτική παραγωγή και σχημάτισαν δικογραφία εναντίον του.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση