GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανατροπή δεδομένων με Τσάβι

Νωρίτερα εντός της ημέρας έγινε γνωστό πως την Τετάρτη ο Τσάβι θα συναντηθεί με τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα, προκειμένου να «τελειώσ...


Νωρίτερα εντός της ημέρας έγινε γνωστό πως την Τετάρτη ο Τσάβι θα συναντηθεί με τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα, προκειμένου να «τελειώσει» το θέμα της μεταγραφής του στη Νιού Γιορκ Σίτι. Λίγες ώρες αργότερα… ήρθαν όλα τούμπα.
Μετά από συνομιλία που είχε ο ισπανός μέσος με τον Λουίς Ενρίκε, αλλά και τον Ζοζέπ Μαρία Μπαρτομέου, αποφάσισε πως θα προπονηθεί κανονικά με τους «μπλαουγκράνα» την Πέμπτη (24/7).
Σύμφωνα με την «Sport» ο νέος τεχνικός των Καταλανών εξήγησε στον 34χρονο άσο ακριβώς το ρόλο που θα έχει τη νέα σεζόν στο σύλλογο, με τον ίδιο να τον αποδέχεται. Από την άλλη ο πρόεδρος της ομάδας του επισήμανε πως η απόφαση ανήκει σε εκείνον.
Με τις τελευταίες αυτές εξελίξεις, η υπόθεση της μεταγραφής του Τσάβι μοιάζει να «κολλάει» σε πρώτο βαθμό τουλάχιστον, δίχως όμως να χαλάει.
Πλέον υπάρχει και η πολύ σοβαρή πιθανότητα της παραμονής του Τσάβι στην Μπαρτσελόνα για ακόμη μια σεζόν, προτού ξεκινήσει την αμερικανική «περιπέτειά» του το επόμενο καλοκαίρι.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση