GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καθαρισμό της παραλίας στο Μονολίθι της Πρέβεζας

Διαβάστε την ανακοίνωση: "Καθαρισμό της παραλίας στο Μονολίθι της Πρέβεζας θα πραγματοποιήσουν τα μέλη της Θεραπευτικής Κο...



Διαβάστε την ανακοίνωση: "Καθαρισμό της παραλίας στο Μονολίθι της Πρέβεζας θα πραγματοποιήσουν τα μέλη της Θεραπευτικής Κοινότητας του ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ στο πλαίσιο των καλοκαιρινών διακοπών που πραγματοποιούν στην περιοχή μας.

Η οικολογική παρέμβαση έχει οριστεί για την Παρασκευή 18 Ιουλίου από τις 9.40 έως τις 11.40 με την συμμετοχή του Συλλόγου Γυναικών Αγίου Θωμά, τον Σύλλογο Ανθρώπολις, τον Σύλλογο Φίλων Ποδηλάτου, τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών, καθώς επίσης τον Περιβαλλοντικό και τον Ορειβατικό Σύλλογο.

Tα μέλη του ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ θέλουν με αυτό τον τρόπο να στείλουν ένα μήνυμα προς την κοινωνία για την προσπάθεια που κατέβαλλαν και κατάφεραν να βγουν νικητές από τη μάχη με τις εξαρτησιογόνες ουσίες. Το ΚΕΘΕΑ Ήπειρος δημιουργήθηκε το 2007 και σήμερα διαθέτει ένα δίκτυο θεραπευτικών υπηρεσιών στα Ιωάννινα, την Ηγουμενίτσα και την Άρτα, που μπορεί να αντιμετωπίσει ολοκληρωμένα το πρόβλημα της χρήσης ναρκωτικών ουσιών."

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση