GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Δεν είμαι μόνη μου. Είμαι ευτυχισμένη» - Δείτε ποια ηθοποιός το δήλωσε!

Η όμορφη και ταλαντούχα ηθοποιός Τόνια Σωτηροπούλου, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της για την προσωπική ευτυχία, αποκαλύπτοντα...



Η όμορφη και ταλαντούχα ηθοποιός Τόνια Σωτηροπούλου, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της για την προσωπική ευτυχία, αποκαλύπτοντας πως βρίσκεται σε σχέση και για το ενδεχόμενο να παντρευτεί και να αποκτήσει ένα παιδί.

Έχει ανακαλύψει την προσωπική ευτυχία; «Δεν είμαι μόνη, αν εννοείς αυτό, είμαι πολύ ευτυχισμένη. Το με ποιον, όχι δεν θα το πω», δήλωσε στο Εγώ Weekly.

Άραγε φοβάται πια να απαθανατίζουν οι φωτογράφοι προσωπικές της στιγμές; «Ποτέ δεν υπήρξα επιφυλακτική. Μπορεί να προστατεύω ίσως λίγο περισσότερο τώρα πια την προσωπική μου ζωή, αλλά δεν φοβάμαι. Ζω κανονικά την κάθε μέρα μου όπως όλοι».

Είναι ο γάμος και το παιδί στα σχέδιά της; «Αφήνω στο χρόνο να αποφασίσει. Ναι, θέλω να κάνω ένα παιδί, αλλά όταν νιώσω έτοιμη, όταν αισθανθώ πως έχω ολοκληρώσει μερικά πράγματα, ακόμα και επαγγελματικά αν θέλεις, για να μπορέσω να δώσω το 100% του εαυτού μου. Για μένα οι γυναίκες που συνδυάζουν δουλειά και παιδιά είναι ηρωίδες».
peoplegreece.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση