GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Τα θέματα με τις ΗΠΑ δεν θα λυθούν σε μια νύχτα»

Θα χρειαστεί χρόνος προκειμένου να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη μεταξύ της Γερμανίας και των ΗΠΑ εξαιτίας της υπόθεσης των παρακολουθ...


Θα χρειαστεί χρόνος προκειμένου να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη μεταξύ της Γερμανίας και των ΗΠΑ εξαιτίας της υπόθεσης των παρακολουθήσεων από την αμερικανική NSA, δήλωσε η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι οι ΗΠΑ παραμένουν ένας εκ των σημαντικότερων συμμάχων της χώρας της.
«Τα θέματα δεν θα λυθούν σε μια νύχτα», δήλωσε η Μέρκελ στο πλαίσιο της καθιερωμένης «θερινής» συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε νωρίτερα σήμερα στο Βερολίνο και σημείωσε ότι το Βερολίνο επιδιώκει τον διάλογο με την Ουάσιγκτον. Ίσως με αυτό σιγά-σιγά να σημειωθεί πρόοδος», δήλωσε και πρόσθεσε ότι δεν πιστεύει στην ταχεία επίλυση των διαφορών.
Αυτό ωστόσο δεν αλλάζει το γεγονός ότι οι ΗΠΑ ανήκουν στους σημαντικότερους εταίρους της Γερμανίας, διευκρίνισε η Μέρκελ.
Πηγή: www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση