GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κατηγορούμενοι για φθορά περιουσίας πρώην πολιτικά στελέχη της Πάτρας

του Γιάννη Γεωργόπουλου Κατηγορούμενοι για ηθική και φυσική αυτουργία στο ξήλωμα των καγκέλων από το λιμάνι της Πάτρας, που ε...



του Γιάννη Γεωργόπουλου

Κατηγορούμενοι για ηθική και φυσική αυτουργία στο ξήλωμα των καγκέλων από το λιμάνι της Πάτρας, που είχε επιχειρηθεί επί ημερών Δημαρά στο Δήμο, βρίσκονται σύμφωνα με τα όσα
αναφέρεται στο κατηγορητήριο, ο απερχόμενος επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Δ. Κατσικόπουλος και ο πρώην αντιδήμαρχος Δημοτικός Σύμβουλος της απερχόμενης δημοτικής Αρχής Χρ. Λέγκας.
Οι δύο καλούνται μάλιστα να δώσουν συμπληρωματική κατάθεση, για το ρόλο που έπαιξαν στην κινητοποίηση η οποία είχε γίνει.

Το περίεργο έως και απίστευτο στην υπόθεση είναι, πως την επίμαχη ημέρα κανένας από τους δύο αιρετούς δεν ήταν στο συγκεκριμένο χώρο και δεν έλαβε μέρος στην απομάκρυνση των καγκέλων από το λιμάνι.
Ο μεν Δημήτρης Κατσικόπουλος δεν ήταν καν στην Πάτρα εκείνη την ημέρα και δεν είχε εμφανιστεί στο χώρο, ενώ ο πρώην αντιδήμαρχος της παράταξης Δημαρά Χρ. Λέγκας , είναι κάτι παραπάνω από γνωστό, πως μήνες πριν είχε μεταναστεύσει στο Ντουμπάι όπου παραμένει μέχρι και σήμερα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο «κατηγορούμενοι» για φυσική και ηθική αυτουργία στην κατεδάφιση των καγκέλων, είναι αποφασισμένοι να κινηθούν κατά παντός υπευθύνου για την εμπλοκή τους σε μια υπόθεση, η οποία αναμένεται να τραβήξει σε μάκρος ως προς το δικαστικό της μέρος.
patrastimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση