GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σύγκληση της Ολομέλειας της Βουλής ζητούν οι ΑΝ.ΕΛ για τη ΔΕΗ

Τη σύγκληση της Ολομέλειας της Βουλής για να συζητηθεί το θέμα της ΔΕΗ και το δημοψήφισμα που προτείνει η μείζονα αντιπολίτευση, ζητο...


Τη σύγκληση της Ολομέλειας της Βουλής για να συζητηθεί το θέμα της ΔΕΗ και το δημοψήφισμα που προτείνει η μείζονα αντιπολίτευση, ζητούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες. Παράλληλα οι Ανεξάρτητοι Έλληνες τάσσονται κατά της κυριακάτικης λειτουργίας των καταστημάτων, και κατηγορούν την κυβέρνηση για σχέδιο «πλήρους εξόντωσης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων».
Αναφορικά με το θέμα της ΔΕΗ ο εκπρόσωπος του κόμματος Τέρενς Κουίκ τόνισε ότι «σε ένα τόσο μεγάλο και κρίσιμο εθνικό θέμα όπως είναι η ενέργεια και ο ορυκτός πλούτος, η συγκυβέρνηση οφείλει να συγκαλέσει την Ολομέλεια της Βουλής -την οποία τύποις υπογράφει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας- για να συζητηθούν οι προτάσεις για δημοψήφισμα ειδάλλως θα αποδείξει για μια ακόμη φορά ότι τρέμει να κοιτάξει στα μάτια την ετυμηγορία του ελληνικού λαού».
Επίσης για το θέμα της κυριακάτικης λειτουργίας των καταστημάτων οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με ανακοίνωσή τους υποστήριξαν ότι «με την υπουργική απόφαση για οριστική κατάργηση της κυριακάτικης αργίας, αποκαλύπτονται οι πραγματικές προθέσεις των δανειστών και των ντόπιων συνεργατών τους για την πλήρη εξόντωση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και τη χαλάρωση του κοινωνικού και οικογενειακού ιστού μαζί».
Και κατέληξαν: Τη στιγμή που ο Έλληνας δεν έχει χρήματα για να ζήσει όλη την εβδομάδα το πρόβλημα δεν είναι να ψωνίσει την Κυριακή. Το «Αποφασίζομεν και Διατάσσομεν» δεν θα περάσει».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση