GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λεηλάτησαν ανενεργή κατασκήνωση στη Χίο

Έρμαιο στις διαθέσεις των «κυνηγών» χαλκού και μετάλλων έχουν γίνει οι εγκαταλειμμένες εγκαταστάσεις των παιδικών κατασκηνώσεων της ...


Έρμαιο στις διαθέσεις των «κυνηγών» χαλκού και μετάλλων έχουν γίνει οι εγκαταλειμμένες εγκαταστάσεις των παιδικών κατασκηνώσεων της Πρόνοιας του δήμου και της Μητρόπολης Χίου στα Σκλαβιά, που δεν λειτουργούν εδώ και χρόνια αλλά δεν φυλάσσονται.
Όπως διαπίστωσε ο επιμελητής της δημοτικής κατασκήνωσης, οι άγνωστοι εισβολείς που έχουν λεηλατήσει στην κυριολεξία τις εγκαταστάσεις δεν αρκέστηκαν στους χάλκινους σωλήνες ύδρευσης και αποχέτευσης που «ξήλωσαν» από τις ντουζιέρες και τις τουαλέτες, αλλά ρήμαξαν ακόμη το δίκτυο των καλωδίων φωτισμού και άρπαξαν όλα τα αναλώσιμα υλικά, σκεύη και αλουμινένιες κατασκευές.
Στην ευρύτερη περιοχή έχουν γίνει ανάλογες κλοπές και σε κατοικημένα σπίτια και οι άνδρες της Ασφάλειας Χίου που διενεργούν προανακρίσεις, προσπαθούν να εντοπίσουν τους δράστες που δεν αποκλείεται να έχουν άμεση σχέση με τους βανδάλους που εισέβαλαν στην κατασκήνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση