GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Την «έπεσε» στη Μάλμστρομ ο Βαρβιτσιώτης

Την «έπεσε» στη Σεσίλια Μάλστρομ ο υπουργός Ναυτιλίας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. Μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό. Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσ...


Την «έπεσε» στη Σεσίλια Μάλστρομ ο υπουργός Ναυτιλίας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. Μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό. Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης συνόδευσε την Ευρωπαία Επίτροπο στην επίσκεψη της στο νησί της Μυτιλήνης, όπου είχε ως επίκεντρο τη διαχείριση του φαινομένου της παράνομης μετανάστευσης. Ο Έλληνας υπουργός δεν έχασε την ευκαιρία και την… έπεσε στη Μάλμστρομ για το θέμα της ευρωπαϊκής χρηματοδότησης για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης.
«Το λιμενικό πραγματοποιεί υπεράνθρωπο έργο για τη φύλαξη των συνόρων και τη διάσωση ανθρωπίνων ζωών. Χρειαζόμαστε περισσότερους πόρους διότι η αύξηση της παράνομης μετανάστευσης είναι δραματική» τόνισε εμφατικά ο Μιλτιάδης στην Ευρωπαία Επίτροπο, η οποία έδειξε κατανόηση στις θέσεις του.
Πηγή: www.protothema.gr

1 σχόλιο

  1. ΤΣΑΦ..Κλινικά νεκρή και μη αναστρέψιμη η οικονομία της Ελλάδας.

    Αν ήμουν ο οικονομικός σύμβουλος σας, θα σας έλεγα, αν έχετε ΝΌΜΙΜΑ έστω και 10 ευρώ στης τράπεζες να τα βγάλετε στο εξωτερικό , αν είναι παράνομα να πάτε να τα φάτε γρήγορα.. Να μην πληρώνεται τίποτα στο δημόσιο, αν τα έχετε στο στρώμα φάτε τα ρεε, γλεντήστε τα, γαμήστε τα,ταξιδέψετετα στην σύντομη ζωή σας...

    Και να μην ξανακούσω κανένα πολιτικό παρλαπίπα του ΟΛΩΝ ΤΟΝ ΚΟΜΜΑΤΟΝ να πει για Αργεντινή, Η για ΗΠΑ, ΙΣΡΑΗΛ, ΠΑΛΕΣΤΙΝΗ , ΡΩΣΊΑ, ΟΥΚΡΑΝΊΑ γιατί Ευτυχώς ΠΟΥ ΥΠΆΡΧΟΥΝ οι Αμερικανοί και κατά δεύτερον οι Γάλλοι για να μαζέψουν την Άγκυρα καθαρά υπερασπιζόμενοι τα εθνικά τους συμφέροντα λόγω Μ.Ανατολής, Ισραήλ και Ουκρανίας..

    Διαφορετικά η Ελλάδα θα είχε σοβαρότατο πρόβλημα ασφάλειας στο Αιγαίο (κάπως αλλιώς το λένε το πρόβλημα ΟΘΩΜΑΝΙΚΌ ΙΚΑΙΟ )

    Σαμαρά, Βενιζέλο Φαιλο, Αδωνι, Ρήγα, Βορίδη, Βουλτεψη,ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.. ΡΕ ντακάκια για τα φρένα τον αεροπλάνων μας δεν έχουμε..

    Όσα τους πληρώνουμε τα τρώνε ΌΛΑ οι 50.000 πουτσαράδες και πουτάνες πολίτικοι,σύμβουλοι, κολλητοί, μελέτες, έκθεσης, Μ.Μ.Ε μεγάλο δημοσιογραφοι-παπαγαλάκια- Χατζής --Ντερμπεντέρης--Προτοψαλτε- Κώνστας--Μπάμπης, ένας είναι ο Μπάμπης ρεε --Αυτιάς-- Καμπουρακης -Οικονομεας-Τσιμας κ.τ.λ..

    Για δέστε την ΛΊΣΤΑ ΤΗΣ BlackRock των χωρών ανάλογα με την επικινδυνότητα χρέους (στην κορυφή, θέση 1, η χώρα με την μικρότερη επικινδυνότητα, και στο τέλος, θέση 50, η χώρα με τη μεγαλύτερη επικινδυνότητα):

    Νορβηγία

    Σινγκαπούρη

    Ελβετία

    Σουηδία

    Γερμανία

    Ταϊβάν

    Φινλανδία

    Καναδάς

    Νέα Ζηλανδία

    Αυστραλία

    Ολλανδία

    Δανία

    Χιλή

    Νότια Κορέα

    ΗΠΑ

    Αυστρία

    Μαλαισία

    Τσεχία

    Περού

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Πολωνία

    Ισραήλ

    Κίνα

    Ρωσσία

    Φιλιππίνες

    Ταϊλάνδη

    Βέλγιο

    Κολομβία

    Γαλλία

    Σλοβακία

    Βραζιλία

    Μεξικό

    Νότια Αφρική

    Ιαπωνία

    Κροατία

    Ινδονησία

    Τουρκία

    Ισπανία

    Ινδία

    Νιγηρία

    Ιρλανδία

    Ουγγαρία

    Σλοβενία

    Ιταλία

    Αργεντινή

    Πορτογαλία

    Ουκρανία

    Αίγυπτος

    Βενεζουέλα

    Ελλάδα ( ΠΡΩΤΗ από τους Τελευταίους)..ελα μουζακα .σουβλακι, τζατζικι ,γαμιση ..

    ΤΕΛΙΚΆ γάμησε την Καηλη ο ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΗΣ ΝΑΙ Η όχι; Πάντως ο Μπεγλιτης σίγουρα γαμά την κρητικιά...ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ.ΡΕΕΕΕΕ

    ΠΟΙΟΣ ΜΑΖΙΩΤΗΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ;ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΔΕΊΤΕ ΤΙ ΕΣΤΙ ΒΕΡΊΚΟΚΟ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση