GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λάρισα: Απέτυχε τρεις φορές να κλέψει μηχανές και συνελήφθη

Ιδιαίτερα… ατζαμής αποδείχθηκε ένας 36χρονος Έλληνας που προσπαθούσε μάταια να κλέψει μοτοσικλέτες στη Λάρισα, χωρίς όμως να τα κατα...


Ιδιαίτερα… ατζαμής αποδείχθηκε ένας 36χρονος Έλληνας που προσπαθούσε μάταια να κλέψει μοτοσικλέτες στη Λάρισα, χωρίς όμως να τα καταφέρει παρά τις αλλεπάλληλες προσπάθειές του! Σαν να μην έφτανε αυτό, συνελήφθη κιόλας στην τελευταία του απόπειρα.
Άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που έκαναν περιπολία, αντιλήφθηκαν τον 36χρονο τη στιγμή που προσπαθούσε να κλέψει τη μοτοσικλέτα μιας 40χρονης και τον ακινητοποίησαν. Στην Ασφάλεια όπου τον προσήγαν, αποκαλύφθηκε ότι λίγη ώρα νωρίτερα είχε επιχείρησε να κλέψει άλλες δύο μηχανές, αλλά απέτυχε! Έτσι, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας που του άσκησε δίωξη για απόπειρα κλοπής κατά συρροή.
*** Ήταν «θεριακλής», αλλά ήθελε και να… λαδώσει τη σαλάτα του ένας 28χρονος Σέρβος που έκλεψε ένα μπουκάλι με ελαιόλαδο από ένα κατάστημα στη Θάσο και δέκα πακέτα τσιγάρων από ένα περίπτερο! Ωστόσο, ο αλλοδαπός εντοπίστηκε από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση