GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Που πετούν οι φιλορώσοι τις σωρούς των νεκρών του boeing; [photos]

Για τρεις ημέρες οι σοροί των θυμάτων του Boeing βρίσκονταν διασκορπισμένες στα χωράφια γύρω από το χωριό Γκράμποβο στην ανατολ...



Για τρεις ημέρες οι σοροί των θυμάτων του Boeing βρίσκονταν διασκορπισμένες στα χωράφια γύρω από το χωριό Γκράμποβο στην ανατολική Ουκρανία το οποίο βρίσκεται υπό τον έλεγχο των φιλορώσων ανταρτών. Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου ξεκίνησε η επιχείρηση συλλογής των σορών και η τοποθέτησή τους στο τρένο νεκροτομείο.

Οπως γίνεται αντιληπτό και από τις φωτογραφίες οι φιλορώσοι αφού έβαλαν τις σορούς σε μαύρες σακούλες, τις φόρτωσαν σε φορτηγά που χρησιμοποιούνται ως απορριμματοφόρα για να τις μεταφέρουν στα βαγόνια-ψυγεία που βρίσκονται σε σταθμό τρένου εννιά μίλια μακριά από το σημείο συντριβής.
Μάλιστα, φημολογείται ότι η ψύξη στα βαγόνια χάλασε κατά τη διάρκεια της νύχτας για άγνωστους λόγους.
Οι οικογένειες των θυμάτων απευθύνουν έκκληση στους διεθνείς οργανισμούς για την σύντομη επιστροφή των σορών των δικών τους ανθρώπων, τους οποίους δεν μπορούν ούτε να θρηνήσουν, ούτε να κηδεύσουν, εκφράζοντας ταυτόχρονα την οργή τους αποκαλώντας εξευτελιστική και απάνθρωπη την μεταχείριση που έχουν δεχθεί τα πτώματα των άτυχων επιβατών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση