GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Columbus Short για την απόλυσή του από το “Scandal”

Ο ηθοποιός Columbus Short κατέκτησε τις καρδιές των τηλεθεατών υποδυόμενος τον πιο πιστό μονομάχο της Kerry Washington στο πολύ...



Ο ηθοποιός Columbus Short κατέκτησε τις καρδιές των τηλεθεατών υποδυόμενος τον πιο πιστό μονομάχο της Kerry Washington στο πολύ επιτυχημένο “Scandal” του ABC.

Ο Short ήταν τακτικός χαρακτήρας στη σειρά για χρόνια πριν την 3η σεζόν όπου απ’ ότι φαίνεται οδηγείται στο θάνατο από τον πατέρα της Olivia Pope. Ενώ η μοίρα του Harrison δείχνει να μένει μετέωρη καθώς η εικόνα ξεθωριάζει χωρίς σαφή κατάληξη, η παραγωγή φαίνεται ότι ήδη είχε καταλήξει στο τέλος της ιστορίας του, σύμφωνα με το ysterografa.gr.

Ο Short έμαθε τον Απρίλη ότι δε θα επιστρέψει στη σειρά μετά τη δημοσιοποίηση της ταραχώδους προσωπικής του ζωής. Οι εμπλοκή του με τον νόμο και οι κατηγορίες από την εν διαστάσει σύζυγό του για ενδοοικογενειακή βία οδήγησαν στην απόλυσή του από τη δημοφιλή σειρά, αλλά ο ίδιος φαίνεται ότι δεν κρατάει κακίες.

“Νομίζω ότι κάποια στιγμή, όταν το ABC ακούει ιστορίες επί ιστοριών θέλει να πάρει μια απόσταση” είπε ο ίδιος στο Access Hollywood “Έκαναν το σωστό” κατέληξε.

Ο ηθοποιός ευχαρίστησε παράλληλα τους συνεργάτες του για την ακλόνητη υποστήριξή τους “Δε με πέταξαν σα σκουπίδι – είναι η οικογένειά μου. Ήξεραν ότι περνούσα μια δύσκολη σεζόν, μου έδειξαν αλληλεγγύη και με αγκάλιασαν από τη Shonda μέχρι τον τελευταίο τεχνικό”

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση