GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Eξάρθρωση κυκλωμάτων παράνομου τζόγου που ξεπερνά τα 5 δις ευρώ το χρόνο...

Ο Γενικός Γραμματέας Διαφάνειας Γ. Σούρλας μετά την συνάντηση με τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Β. Κικί...



Ο Γενικός Γραμματέας Διαφάνειας Γ. Σούρλας μετά την συνάντηση με τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Β. Κικίλια, και τη συζήτηση για την πάταξη της διαφθοράς, δήλωσε:
«Όταν υπάρχει πολιτική βούληση και αίσθημα ευθύνης των υπηρεσιακών παραγόντων μπορεί να παταχθεί η διαπλοκή και να εμπεδωθεί η διαφάνεια που είναι η προϋπόθεση λειτουργίας της δημοκρατίας.

Tην εκτίμηση αυτή έρχονται να επιβεβαιώσουν τα αποτελέσματα των ενεργειών του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη και προσωπικά του Υπουργού Βασίλη Κικίλια.

Χαρακτηριστική περίπτωση η εξάρθρωση κυκλωμάτων παράνομου τζόγου, ο οποίος ξεπερνά τα 5 δις ευρώ το χρόνο, πλήττει την εθνική οικονομία και αποτελεί μηχανισμό ξεπλύματος βρώμικου χρήματος και ότι αυτό συνεπάγεται.
Με μια γιγαντιαία προσπάθεια της Οικονομικής Αστυνομίας, όπως είπε και ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης κ. Κικίλιας, εντοπίστηκαν κυκλώματα παράνομου τζόγου που δρουν σε όλη τη χώρα και εκατοντάδες εμπλεκόμενοι οδηγήθηκαν στη Δικαιοσύνη».
Συνεχίζοντας ο κ. Σούρλας τόνισε πως «το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με την απόφαση του Προέδρου της Ανεξάρτητης Διοικητικής Αρχής, Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων, Ευγένιου Γιαννακόπουλου, να προχωρήσει - όπως προκύπτει από απάντηση σε επιστολή μας όπου ετέθη το θέμα του παράνομου τζόγου - άμεσα στη θέσπιση μέτρων για την πάταξη του φαινομένου, βάσιμα μπορούμε να αισιοδοξούμε ότι θα τεθεί τέρμα στα κυκλώματα που δρουν ασύδοτα, πλήττουν την εθνική οικονομία και μάλιστα σε μια χρονική περίοδο που οι Έλληνες πολίτες δοκιμάζονται σκληρά».
Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση