GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Eργαζόμενοι Intracom: Τέρμα στη σφαγή της Γάζας

Στην έκκλησή τους οι εργαζόμενοι αναφέρουν: "Το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων στον όμιλο επιχειρήσεων INTRACOM μπροστά σ...



Στην έκκλησή τους οι εργαζόμενοι αναφέρουν:
"Το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων στον όμιλο επιχειρήσεων INTRACOM μπροστά στη συνεχιζόμενη σφαγή (ήδη πάνω από 800 οι νεκροί) των ακατάβλητων Παλαιστινίων στη Γάζα από το στρατό του Ισραήλ με τη σύμπραξη των ευρωατλαντικών ιμπεριαλιστών που προωθούν τα συμφέροντά τους αλλά κι ουσιαστικά και της ελληνικής κυβέρνησης που «κρατά ίσες αποστάσεις» και συνεχίζει τη στενή συνεργασία με το Ισραήλ πολιτικά, στρατιωτικά κι οικονομικά:

• Ξανά καταγγέλλουμε και καταδικάζουμε το συνεχιζόμενο έγκλημα πολέμου στη Γάζα (και στη Δυτ. Όχθη όπου δολοφονούνται διαδηλωτές).

• Ζητούμε την άμεση κατάπαυση του πυρός, άμεση αποχώρηση των ισραηλινών δυνάμεων κατοχής από Γάζα και Δυτ. Όχθη, άρση του αποκλεισμού της Γάζας κι απελευθέρωση των πολιτικών κρατουμένων στο Ισραήλ.

• Στηρίζουμε την πρωτοβουλία ανθρωπιστικής αλληλεγγύης στους αγωνιζόμενους και σφαγιαζόμενους Παλαιστινίους στη Γάζα που ξεκίνησαν ανθρωπιστικές συλλογικότητες για συλλογή φαρμάκων, υγειονομικού υλικού αλλά και οικονομική ενίσχυση για να δείξουμε ότι η επιβίωση κι η δικαίωση του μαρτυρικού Παλαιστινιακού λαού μας αφορά όλους, είναι προμαχώνας στον ανυποχώρητο αγώνα για ειρήνη με δικαιοσύνη, αξιοπρέπεια και δημοκρατία σε όλον τον κόσμο κι ιδιαίτερα στην περιοχή μας.

• Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συγκεντρώσουμε φάρμακα (αντιβιοτικά, αναλγητικά, αντισηπτικά κ.ά.) κι υγειονομικό υλικό (γάζες, επιδέσμους, αντισηπτικά κλπ.) που μας βρίσκονται και δεν έχουν λήξει (να έχουν τουλάχιστον 6 μήνες περιθώριο λήξης). Συνημμένα διαβάστε μια ενδεικτική λίστα με χρήσιμα φάρμακα κι υλικό.

Μια και βρισκόμαστε σε περίοδο αδειών και δυσχεραίνεται η συλλογή στις εγκαταστάσεις της INTRACOM, προς το παρόν δίνουμε τις 2 διευθύνσεις για παράδοση φαρμάκων και υλικού απ’ ευθείας από τους προσφερόμενους.

Με το τέλος αδειών μπορούμε να οργανώσουμε καλύτερα την πρωτοβουλία (στο μεταξύ κινητοποιούμαστε καθημερινά με κάθε τρόπο να σταματήσει άμεσα η σφαγή):

Γραφεία της Fair Planet, Σοφούλη 6, Νέα Σμύρνη - τηλ 210 9409519 (και χρηματικές ενισχύσεις στο www.fairplanet.gr), η οποία συνεργάζεται με την Παλαιστινιακή ιατρική οργάνωση UHCC.

Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού, εντός της πρώην Αμερικανικής βάσης (δίπλα στο Πολιτιστικό Κέντρο Ελληνικού, 200 μέτρα από την Τροχαία Ελληνικού) - τηλ 210 9631950

(χρηματικές ενισχύσεις για ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα και μέσω του Διεθνούς Ερυθρού Σταυρού http://www.icrc.org/eng/donations/?o=420009)

Επίσης, μπορούμε να φέρουμε φάρμακα κι υλικό που θα συλλέγονται από τους οργανωτές της πρωτοβουλίας για τη ΓΑΖΑ κατά τη μεγάλη Συναυλία Αλληλεγγύης στις αγωνιζόμενες καθαρίστριες του υπ. Οικονομικών με τη Χάρις Αλεξίου τη Δευτέρα 28/7 στις 9μμ στο Σύνταγμα.

Όπως έχουμε ενημερώσει με προηγούμενο ψήφισμα, στηρίζουμε τον αγώνα των καθαριστριών υπ. Οικονομικών και καλούμε τους συναδέλφους να συμμετάσχουμε μαζικά με το πανό μας στη συναυλία".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση