GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Eξι πυροσβεστικά οχήματα δωρίζουν οι Βρετανικές Βάσεις

Έξι μικρά πυροσβεστικά οχήματα παραχωρούν οι Βρετανικές Βάσεις σε κοινότητες της Κύπρου, με στόχο την ενίσχυση της πυροσβεστική...



Έξι μικρά πυροσβεστικά οχήματα παραχωρούν οι Βρετανικές Βάσεις σε κοινότητες της Κύπρου, με στόχο την ενίσχυση της πυροσβεστικής ικανότητας τους κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση των ΒΒ, το κάθε πυροσβεστικό όχημα έχει κόστος 9 χιλιάδες ευρώ, ενώ τα δυο πρώτα έχουν ήδη δοθεί στις κοινότητες Ακρωτηρίου Λεμεσού και Σωτήρας Λάρνακας.

Τις επόμενες εβδομάδες θα δοθούν επίσης τρία μικρά πυροσβεστικά οχήματα στις κοινότητες Ανώγυρα, Επισκοπή και Πλάτρες, ενώ ένα πυροσβεστικό όχημα θα δοθεί για να καλύψει τις ανάγκες των κοινοτήτων Ευρύχου, Πραστιό, Παραμάλι, Αλέκτωρα, Άγιος Θωμάς και Πλατανίσκια.

Οι υπεύθυνοι των μικρών πυροσβεστικών οχημάτων θα λάβουν επίσης εκπαίδευση από μέλη της Πυροσβεστικής των Βάσεων για τον τρόπο χειρισμού τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση